reklamı kapat

POPÜLER

Razer DeathStalker V2

Düşük profilli Razer DeathStalker V2 klavyeler tanıtıldı

Çevre birimleri pazarının dev ismi Razer, bugün ürün gamına düşük profilli Razer DeathStalker V2 klavyelerini eklediğini duyurdu.

Bugün Razer’dan tam olarak üç farklı yeni klavye geldi. Firma spesifik olarak Razer DeathStalker V2 Pro, DeathStalker V2 Pro Tenkeyless veDeathStalker V2 ile karşımızda yer alıyor. Mekanik klavyelerin en büyük özelliği, başlıkta da belirttiğimiz gibi düşük profil yapıda olmaları. Yani bu ürünler birçok benzerinden çok daha ince yapıdalar. Klavyelerin en kilit detayları için Razer kendisi şunu aktarıyor: “DeathStalker V2 serisinin her üyesinde yer alan yeni Razer Low-Profile Optical Switch’ler, her tuş başını kayda almak için kızıl ötesi ışık huzmesi kullanarak düşük profilli klavyelerde ışık hızı anahtar aktivasyonu gerçekleştiriyor. Böylece, her tuşa basıldığında sıfır geri dönme gecikmesiyle; oyun için daha hızlı, daha duyarlı bir oyuncu klavye hissi ve yazı yazmak için de daha temiz, daha net bir klavye his elde ediliyor.”

Razer PC Oyun Bölümü Başkanı Chris Mitchell, “Orijinal DeathStalker, yenilikçi şık tarzı tasarımı ve düşük profilli form faktörünün sunduğu üst seviye yazma hissi nedeniyle hayranların favorisi oldu” dedi ve ekledi: “Yeni DeathStalker V2 serisiyle, orijinal klavyenin düşük profil estetiğini koruduk, ancak oyunculara hızlı, özelliklerle dolu bir oyun klavyesi deneyimi sunmak için Razer Optical Switches ve Razer HyperSpeed Wireless gibi en son teknoloji yeniliklerimizi dahil ettik.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Düşük Profilli Optik Anahtarlar Doğrusal ve Tıklamalı olmak üzere iki versiyona sahip. Doğrusal Düşük Profilli Optik Anahtar; 2.8 mm toplam hareket mesafesi ile yalnızca 1.2 mm’lik bir çalıştırma noktasına sahip ve yalnızca 45 gramlık bir çalıştırma kuvveti gerektiriyor. Tıklamalı varyant ise 2.8 mm toplam hareket mesafesi ile yalnızca 1.5 mm’lik bir çalıştırma noktasına sahip ve 50 gram çalıştırma kuvveti gerektiriyor.”

DeathStalker V2 Pro modeli 250 dolar, DeathStalker V2 Pro Tenkeyless modeli 220 dolar, DeathStalker V2 modeli ise 200 dolar fiyat etiketiyle yurt dışında satışa sunulacak. Modeller ileride Türkiye’de de satılabilir.

Razer DeathStalker V2 Pro yanında bu da ilginizi çekebilir: Katlanabilir yapıda hazırlanan inanılmaz televizyon: C Seed N1