Battlefield 6’daki yıkımı gösteren yeni bir video paylaşıldı. Şirket, bu konuda eskiye dönüyor ve bu durum oyuncuları çok sevindiriyor.
Şu anda Battlefield 6 olarak anılan yeni BF oyununun geçtiğimiz aylarda ilk oynanış görüntüleri sızdırılmıştı. Bugün ise detaylı bir “yıkım” videosu paylaşıldı. Sayfada izleyebileceğiniz videoya göre oyundaki binalara roket veya patlayıcı kullanılarak çok ciddi seviyede hasar verilebiliyor. EA, bu konuda yaptığı açıklamada şöyle diyor: “Yıkım altyapısındaki ana hedefimiz, çevreyi yeniden şekillendirmenize ve taktiksel bir avantaja dönüştürmenize olanak tanımak.” Şirket, Bad Company 2’yi akla getiren yeni altyapı için ayrıca şunları aktarmıştı: “Yıkım altyapısını; neyin yok edilebileceğini, değiştirilebileceğini veya dönüştürülebileceğini anlamanızı sağlayan, kolayca tanımlanabilen görsel ve işitsel bir dil etrafında tasarlıyoruz. Yıkımı Battlefield deneyiminin ayrılmaz bir parçası haline getirerek, etrafınızdaki dünyayı şekillendirme gücüne sahip olduğunuzu hissettiğiniz sezgisel, eğlenceli ve ödüllendirici bir ortam yaratmayı amaçlıyoruz.” Oyunun 2026’nın ilk çeyreğinde çıkacağı açıklanıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çıkışa kadar çok büyük güncellemeler alacak oyunun başarılı olması için şirket, tarihindeki en büyük ve en kapsamlı halka açık test süreçlerinden birini yürütüyor. Battlefield 2042 ile kötü bir çıkış yapan ve bu nedenle ciddi eleştiriler alan Electronic Arts, yeni oyunda büyük bir sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden mantıklı bir adım atan şirket, en baştan gerçek oyuncuların görüşlerini topluyor. Yeni Battlefield üzerinde bildiğimiz kadarıyla dört farklı stüdyo çalışıyor. Yapılan açıklamaya göre DICE, çok oyunculu modun geliştirilmesine liderlik ediyor. Motive, tek oyunculu senaryo üzerinde çalışıyor. Criterion, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlara destek sağlıyor. Ripple Effect ise tam olarak açıklanmayan ancak Battlefield DNA’sından beslenen yeni bir deneyim üzerinde çalışıyor.