Koşuculara özel Huawei Watch GT Runner için indirim kampanyası

24 Haziran 2022 12:00

Geçtiğimiz mart ayında incelediğimiz Huawei Watch GT Runner modelinin fiyatı geriledi. 3.099 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan saat şu anda 2.899 TL‘ye satılıyor.

Spor yapan kişilerin beklentileri doğrultusunda geliştirilen saat, hafif gövdesi ve koşuculara yönelik sunulan özelliklerle göze çarpıyor. Gerçek zamanlı kalp ritmi takibi yapabilen saat sadece siyah renk seçeneğine ve tek boyut ölçüsüne sahip. 46 mm’lik modelde 1,43 inç boyutunda AMOLED bir ekran bulunuyor.  Huawei yeni akıllı saatinde kendi işletim sistemi olan HarmonyOS’u tercih ediyor. Huawei Watch GT Runner modelinde koşuya yeni başlayan kişiler haricinde profesyonel koşuculara da hitap eden özellikler var. TruSport adı verilen bilimsel koşu programı sayesinde  antreman yoğunluğu, antreman hacimleri, koşu programı ve toparlanma süreleri görülebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT Runner uzun bir pil ömrü vadediyor

Kişisel antreman planları oluşturabilen program ayrıca uzun vadedeli antreman performans analizi de sunuyor. Bu sayede koşu performansı geliştirilebiliyor. Pili tam olarak şarj edildiğinde 14 güne varan kullanım imkanı vadeden akıllı saat manyetik bağlantı noktası üzerinden şarj edilebiliyor. Saatin kutu içeriğinden şarj kablosu çıksa da herhangi bir adaptör yer almıyor. Laktak eşiği sayesinde koşuculara yardımcı olan akıllı saatin detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş