Nireeka’dan yüksek güce ve ABS’ye sahip yeni elektrikli bisiklet

25 Kasım 2022 09:22

Elektrikli bisiklet pazarında artık hemen her gün yeni model geliyor. Bu sefer dikkat çekmeyi başaran isim direkt olarak Nireeka oldu.

Daha önce detaylarına burada yer verdiğimiz iddialı modeli ile gündemimize gelen Nireeka, üst düzey bisikletlere odaklanan firmalar arasında yer alıyor. Bu açıdan firmanın geliştirdiği bisikletler herkese hitap etmiyor, yeni tanıtılan Revenant da bu konuda bir istisna olmuyor. eMTB sınıfında yer alan yani elektrikli bir dağ bisikleti olan model, modern görünen bir tasarıma sahip. Kendra imzalı oldukça kalın lastikler üzerine kurulan model, karbon fiber kullanılarak üretilen bir kadro ile geliyor.

Toplam ağırlığı 24 kg olarak açıklanan bisiklet, taşıdığı Bafang imzalı 85 Nm tork değerine sahip 1000W elektrik motoru ile 56 km/s hıza kadar rahatlıkla çıkabiliyor. Samsung imzalı 840 Wh bataryası ile kullanıma ve yol şartlarına bağlı olarak yaklaşık 85 km menzil sunabilen elektrikli bisiklet modeli Nireeka Revenant, normal şarj sistemiyle 6 saat içerisinde tamamen doldurulabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Güçlü hidrolik disk frenler üzerine kurulan ABS sistemiyle kayma olmadan güvenli frenleme sağlayabilen ancak bunu harici takılan bir aparat üzerinden 300 dolarlık opsiyon olarak sunan Revenant, yerleşik LED aydınlatmaları unutmuyor ve güçlü süspansiyon sistemleriyle zorlu sürüşlerde yüksek konfor ve hareket kabiliyeti getiriyor.

Nireeka Revenant, Indiegogo üzerinde destek aranan ve bu desteğe ulaşılan bisikletler arasına giriş yapıyor. Hatta proje kapsamında çok büyük bir başarı elde eden bisiklet, 2 bin dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Elektrikli bisiklet sevmeyenlerin dikkatini bu çekebilir: Hızlı yürümeniz için tasarlanan ilginç ürün: Moonwalkers

Paylaş