Samsung, yeni Galaxy Unpacked etkinliğini resmen duyurdu

20 Temmuz 2022 08:28

Samsung, yeni Galaxy Unpacked etkinliğini yapılan birçok sızıntı sonrasında resmen duyurdu. Peki neler gelecek?

2022 yılının ana Samsung Galaxy Unpacked etkinliği, daha önce de birden fazla kez söylendiği gibi 10 Ağustos tarihinde yapılacak. “Hayatı İkiye Katla” mottolu etkinlik için Samsung Türkiye şunları aktarıyor: “Samsung olarak, inovasyonun sadece radikal fikirler üretmenin değil, günlük hayatlarımızı daha iyi yönde dönüştürecek yeni deneyimlerin kapılarını aralamanın bir yolu olduğuna inanıyoruz.  İşte bu yüzden hayata anlam katan inovasyonların tümü, aslında büyük değişimlerin bir başlangıcı… 10 Ağustos tarihinde, büyük bir değişime yakından tanıklık etmek ve sınırları nasıl zorladığımızı sizlere göstermek için büyük bir heyecan duyuyoruz. Tüm dünya ile aynı anda canlı yayınlanacak “Galaxy Unpacked: Hayatı İkiye Katla” etkinliğimizde sizi de bu heyecan verici dönüşüme şahit olmaya davet ediyoruz.”

Peki spesifik olarak 10 Ağustos Çarşamba günü saat 16:00’da YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak etkinlikte tam olarak neler gelecek? Bu konuda her yıl olduğu gibi bu yıl da bir sürpriz yok. Firma etkinlikte en son sızıntıları burada olan Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 katlanabilir telefon modellerini tanıtacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Etkinlikte ayrıca en son sızıntıları burada olan Galaxy Watch5 akıllı saat modelleri lanse edilecek. Etkinlikten bunlara ek olarak en son sızıntıları burada olan Galaxy Buds Pro2 kablosuz kulaklık modeli de karşımıza çıkarılacak. Bu ürünlerin hepsi çıktıktan hemen sonra Türkiye’de de elde edilebilecek. Türkiye fiyatları etkinlikten hemen sonra belli olacak.

İlginizi çekebilir: Samsung imzalı ilginç projektör Freestyle

Paylaş