reklamı kapat

POPÜLER

2017 BMW M5, M Performance tarihine geçmeye hazırlanıyor

BMW, yeni nesil M5 ile birlikte otomobile yeni bir sürüş karakteri sunacak altyapıyı sunma planları yapıyor. Eğer proje gerçekleşirse 2017 M5 M tarihinde ilkler arasında yer alacak.

BMW’nin bütün M modelleri birinci jenerasyondan itibaren arkadan itiş karakterine sahip olarak sunuldu. İlk jenerasyondan itibaren her geçen gün gelişerek be güçlenerek günümüze kadar gelen M serisi için artık yeni bir sayfa açılıyor. BMW’nin yedinci jenerasyonuyla kullanıcılara sunduğu 2017 5 Serisi ile birlikte daha dinamik ve sportif bir görünüme kavuşmasının ardından herkesin gözü yeni jenerasyon M5’e çevrilmişti.

bmwm52017

BMW, G30 kod numarası verdiği yeni nesil 5 Serisi’nin tanıtımının ardından hiç zaman kaybetmeden yeni nesil M5’in hazırlıklarına başlamıştı. Geride bıraktığımız süreçte test sırasında kamuflaşlı yakalanan yeni M5 BMW M tarihine bir ilk olarak geçmeye hazırlanıyor. Marka yetkililerinden gelen bazı açıklamalarla yeni jenerasyon BMW M5’in dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacağı doğrulandı. Dört tekerlekten çekiş sistemiyle beraber yeni bir sürüş karakterine bürünecek olan M5’in nasıl bir sürücü deneyimi sunacağı şimdiden merak ediliyor.

*Haberde kullanılan ana görsel X-Tomi’nin render çalışmasıdır.