reklamı kapat

POPÜLER

2017 model Mercedes-Benz CLA görücüye çıktı

Mercedez-Benz 2017 model yılına hazırladığı seriler arasına son olarak CLA’yı da ekledi. New York Otomobil Fuarı öncesinde görücüye çıkan kompakt sedan ufak tefek makyaj değişiklikleriyle geliyor.

Bir önceki modeli hemen hemen hiç bozmayan Mercedes, hafifçe elden geçirdiği ön ve arka tamponun yanına yeni jant seçenekleri ve gövde renkleri eklemiş. Genel hatlarıyla aynı olsa da CLA250 ve CLA45 AMG versiyonları arasında ufak tefek farklar mevcut. Kırmızı gövde rengiyle lanse edilen baz model CLA250 daha derli toplu ve yumuşak bir ön tampona sahipken AMG seçeneği mat titanyum splitter ve ve parlak siyah kanatçıklarıyla nispeten daha agresif ve sportif bir görünüme kavuşmuş. İç mekanda da birkaç farklılık sunan otomobil, AMG Dinamica paketinde kırmızı dikiş iplikleri ve süet döşemeler gibi incelikler sunuyor.

Kaputun altı ise bildiğimiz gibi. Önden çekiş veya dört tekerlekten çekiş seçeneğiyle satın alınabilen CLA250 2,0 litre turbo beslemeli üniteyle 208 beygir güç ve 350 Nm tork üretirken, CLA45 AMG aynı üniteyle 375 beygir güç ve 475 Nm tork üretebiliyor. Her iki seçenek de 7 ileri otomatik şanzımanla destekleniyor.