reklamı kapat

POPÜLER

Mitsubishi L200

2018 yılının en çok satan pick-up’ı belli oldu

Mitsubishi L200, 3.335 adet satış ile tüm pick-up satışlarında yüzde 23 pay alarak 2018 yılını lider olarak tamamladı. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından açıklanan rakamlara göre Mitsubishi L200, 2018 yılında pick-up kategorisinde en çok satılan araç oldu.

Bunun yanı sıra, Mitsubishi Motors markası, Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Satış ve İletişim Ödülleri Ödül Töreninde (ODD) “Hafif Ticari Araçlarda En Hızlı Büyüyen Marka” ödülüne layık görüldü.

L200, Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up teknolojisi ile tasarlandı. Yüksek donanım seviyesine sahip olan araç, ekonomik yakıt tüketimi ve kolay manevra kabiliyetiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Bir pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Mitsubishi L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde her türlü yol koşulunda rahatlıkla yol alıyor. Araçların 6 farklı donanım versiyonu bulunuyor. Temsa Motorlu Araçlar, pick-up kategorisindeki güçlü oyuncusu araç ile rekabetçi pozisyonunu koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni model kısa bir süre önce görücüye çıkmıştı

Tayland’ın Bangkok kentinde düzenlenen özel etkinlik kapsamında tüm dünyanın karşısına çıkartılan yeni model, Mitsubishi’nin “Dynamic Shield” adını verdiği tasarım konseptini içinde barındırıyor. Yüksek motor kapağı çizgisi ve daha yüksekte konumlandırılan ışıklandırma grubunun ızgarayla birlikte güzel bir tamamlayıcı olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi çekebilir

Rivian R1T