reklamı kapat

POPÜLER

2019 Google Play Award

2019 Google Play Award kazananı oyun ve uygulamalar açıklandı

İnternet devi Google, I/O 2019 geliştiriciler konferansıyla beraber 2019 Google Play Award kapsamında ödül alan oyun ve uygulamaları açıkladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2019 Google Play Award kazananları açıklandı. Android uygulama marketi Play Store’daki en dikkat çekici uygulama ve oyunları karşımıza getiren ödül, toplam dokuz farklı kategoriden oluşuyor. Bunlara baktığımız zaman karşımıza ilk olarak Woebot: Your Self-Care Expert çıkıyor. Öne çıkan mutluluk uygulaması olarak karşımıza çıkan yapım, karşılıklı yazılı iletişime dayanarak kişilerin depresyon ve stres gibi sorunlarla başa çıkmasına yardımcı oluyor. En iyi erişebilirlik deneyimi kazananı ise Envision AI oluyor. Bu uygulama engelli kişilerin hayatını kolaylaştırıyor. En güzel oyun ödülü SHADOWGUN LEGENDS yapımına giderken, en iyi sosyal etkiyi sağlayan uygulama Wisdo olarak açıklanıyor. En iyi oturma odası deneyimini veren uygulama Neverthink: Handpicked videos olurken, en yaratıcı yapım ise Tick Tock: A Tale of Two bulmaca oyunu seçilmiş durumda. Ödül alan diğer iki yapım ise mektup arkadaşlığını telefona taşıyan SLOWLY ve Avengers karakterleri ile fazlasını barındıran MARVEL Strike Force oyunu oluyor. Google tarafından seçilen tüm bu yapımlara üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Google Play Award dikkat çekici yapımları öne çıkarıyor

Bu durum uygulama geliştiriciler için çok büyük önem arz ediyor. Çünkü Play Store içerisinde inanılmaz yüksek miktarda uygulama yer alıyor. Bunlar arasından bu şekilde öne çıkabilmek, şirketler için çok güzel görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Şirketin bulut tabanlı oyun servisi