reklamı kapat

POPÜLER

2019 Volvo S60’ın resmi ipuçları bu kez video üzerinden geldi [İzle]

Bu hafta içerisinde tanıtılacağı netlik kazanan 2019 Volvo S60, elden geçirilen tasarım detaylarıyla çok daha dikkat çekecek.

Geçtiğimiz yıl SUV ürün gamıyla başlattığı dönüşümü 2018 itibarıyla binek sınıfına yansıtmaya başlayan Volvo, merakla beklediğimiz S60’ın ipuçlarını da kısa süre önce göndermeye başladı. T8 kodlu turbo benzinli motor ve elektrik motorunun kombinasyonuyla 410 PS güç ve 640 Nm tork değerlerine sahip Polestar versiyonuna sahip olacağını öğrendiğimiz modelden bu kez kısa da olsa ilk videolu tanıtım paylaşıldı. Markanın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan videoda tasarımıyla ilgili bizlere ufak bilgiler veren S60’ın tanıtılacağı tarih de resmiyet kazanmış durumda. Volvo’nun Amerika’da yer alan fabrikasında üreteceğini de duyurduğu S60’ın tanıtımı 20 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Detaylar netleşiyor

Daha önce de kendisini gösteren detayları üzerinden ailenin en büyüğü S90’ı andıran bir kimliğe sahip olacak S60, SPA (Scalable Product Architecture ) olarak bildiğimiz platform üzerine üretilecek. Bu sayede motor seçeneği bakımından oldukça zengin bir yelpazenin de bizleri beklediğini rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Tabi ki bu seçeneklerin içerisinde en az bir tane hibritin olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Önümüzdeki saatlerde sızıntı görselleriyle de karşımıza çıkabilecek olan 2019 Volvo S60 ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Video