reklamı kapat

POPÜLER

2020 iPhone SE 2 AirTags

2020 ‌iPhone‌ SE ve AirTags için hazır olun; işte detaylar!

Teknoloji devi Apple‘ın merak edilen bütçe dostu iPhone modeli karşımıza 2020 ‌iPhone‌ SE olarak çıkacak gibi görünüyor. Ayrıca AirTags da geliyor.

Şu an aktif olarak seri üretimde olduğunu bildiğimiz bütçe dostu iPhone modeli, karşımıza iPhone 9 değil 2020 ‌iPhone‌ SE olarak çıkacak gibi görünüyor. Önümüzdeki saatlerde resmi olarak lanse edilmesi beklenen telefon, biliyorsunuz uzun zamandır merak ediliyor. Daha önce “iPhone SE 2” olarak geçen telefon, orijinal iPhone SE’nin yerini biraz daha büyük ekranla almaya hazırlanıyor. 399 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak telefon, sağlam kaynaklardan gelen yukarıdaki bilgiler yanında Apple’ın sitesindeki bir Belkin imzalı ekran koruyucu üzerinden de isimsel olarak sızdırılmış durumda. Firmanın 2020 takısını dahi kullanmayarak direkt “iPhone SE” diyeceği düşünülen model, çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Hatırlamak adına gücünü A13 Bionic işlemciden alan ve 3 GB RAM taşıyan telefon, 4,7 inç LCD ekrana sahip ve 3D Touch olmadan yolda bulunuyor. Uzay grisi, gümüş ve kırmızı olmak üzere en az üç farklı renk seçeneğine sahip olacak denilen bütçe dostu model, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleriyle alınabilecek deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 iPhone SE yanında AirTags da geliyor

Uzun zamandır beklenen bu Tile benzeri takip aksesuarı, Apple’ın yayımladığı resmi bir videodan alınan yukarıdaki görsele göre AirTags olarak isimlendirilecek ve gücünü detaylarına burada yer verdiğimiz U1 çip biriminden alacak. U1 çip biriminin en büyük getirisi ise bu takip aksesuarı için Ultra Geniş Bant (UWB) teknolojisi oluyor. iPhone 11 modellerinde de yer alan UWB desteği, teknik olarak konum belirleme noktasında Bluetooth LE ve WiFi‘a oranla çok ama çok daha hassas çalışıyor. Apple’ın “günlük eşyalarınızı bir daha asla kaybetmeyin” diyerek tanımladığı ürün, yeni bilgilere göre tamamen su geçirmez olacak ve Apple Watch gibi manyetik olarak şarj edilebilecek. Modelin artık bugün yeni iPhone ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın en yeni iPad Pro modelleri