reklamı kapat

POPÜLER

2020 BMW X6

2020 BMW X6 detaylı sızıntı görselleriyle ilk kez karşımızda

Tanıtımı için geri sayımın devam ettiği 2020 BMW X6, ortaya çıkan sızıntı görselleri üzerinden gündemini yaratmaya başlıyor.

BMW cephesini son dönemlerde en çok gündeme getiren noktaların başında, yeni modellerinde kullandığı devasa böbrek ızgara var. Pek çok kişi için estetikten uzak bir anlayış içeren bu yapı, marka içerisindeki önemli isimleri yaptığı açıklamalar üzerinden savunulmuştu. Bu atışmaların devam ettiği günlerde negatif tarafta olanları memnun etmeyecek bir çift böbrek daha görmeye hazırlanıyoruz. İlk kez sızıntı görselleri üzerinden gündem düşen 2020 BMW X6, geçmişten beri üzerinde taşıdığı coupe formlu karakteri güncel yapıyla bir araya getirecek gibi görünüyor. Genel çizgiler itibarıyla tanıdık yapı üzerine şekillenen yeni model, büyük olduğunu fazlasıyla hissetirecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 BMW X6 üzerindeki beklentiler

Hollanda kaynakları üzerinden servis edilen fotoğraflarda X6’nin gövde parçalarında da ebatsal farklılıkları hissedebiliyoruz. Izgaraların yanında ön bölümde kullanılan hava girişlerinin bunu gösterme konusunda hiç zorlanmayacağını net bir şekilde görebiliyoruz. Arka tarafında kullanılan ışıklandırma gruplarının tasarımı ile 8 Serisi‘ni aklımıza getiren X6’da, entegre spoiler ve difüzör de dikkat çekenler arasında. X6’nın motor seçenekleriyse şimdilik resmiyetten uzak. Lakin beklentilerin diğer örneklerde de gördüğümüz gibi X5’teki üniteler üzerine şekillendiğini söyleyebiliriz. Bu da 3.0 litrelik altı silindir ve 4,4 litrelik sekiz silindir gibi parçaların ön planda olacağı anlamına geliyor. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

2020 BMW M8 ailesi tüm detaylarıyla karşımızda