reklamı kapat

POPÜLER

Hyundai Ioniq
Hyundai Ioniq

2020 Hyundai Ioniq ve sunduğu tüm yenilikler

Hyundai, yenilenmiş 2020 model Ioniq hibrid ve plug-in hibrid modellerini tanıttı. Ioniq’in düz ızgarası, daha geleneksel görünümlü metalik bir yüzeysel ızgaraya dönüşmüş durumda. Izgaradaki detaylar aracın daha üst bir segment gibi görünmesini sağlıyor.

Yeni mücevher benzeri LED farlar ve üçgen arka farlar da bulunuyor. Bunlardan ikincisi açısal yeni Elantra’ya güzel bir şekilde uyuyor. Çok işlevsel olsa da, eski Ioniq’in iç kısmı yumuşak ve sönüktü. Yeni model tamamen yeni bir pano ile büyük ölçüde iyileştirilmiş. Hava menfezleri şimdi yatay trim parçalarına karışarak tüm çizginin daha alçak ve daha geniş görünmesini sağlıyor. Açık mavi arka aydınlatamlı detaylar ve bilgi eğlence sistemi aracı fütüristik bir görünüme kavuşturuyor. Araçta 10,25 inç boyutunda bir ekran yer aldığını söyleyelim. Gösterge paneli kaputu, göstergeye daha iyi karışıyor ve gösterge panelinin kendisinin yeniden tasarlandığı da açığa çıkıyor. Son olarak, otomatik acil frenleme, şerit tutma yardımı ve sürücü dikkat uyarısı artık standart özelliklerdir. Bu güncellenen Ioniq yalnızca Hyundai Europe tarafından tanıtıldığını belirtmekte yarar var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Hyundai Ioniq ne zaman satışa sunulacak?

Yeni Hyundai Ioniq’in bu yıl içerisinde Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Otomobilin fiyatıyla ilgili bir bilgi henüz açığa çıkmış değil.

İlginizi çekebilir

Ailenin en büyüğü Hyundai Palisade