reklamı kapat

POPÜLER

2021 BMW M3

2021 BMW M3 ve M4 tanıtım öncesinde sızdı; işte detaylar

Büyük böbrek furyasının sportif temsilcileri olmaya hazırlanan 2021 BMW M3 ve M4, tanıtımı aratmayan görsel sızıntılarla gündemde.

Eylül ayının merakla beklenen tanıtımı 2021 BMW M3 ve M4 için artık saatleri sayıyoruz. Düzenlenecek çevrimiçi lansman üzerinden tüm dünyaya duyurulacak olan modeller, 4-Serisi ile birlikte gelen devasa böbrek ızgara yapısının yeni temsilcileri olacak. Geçtiğimiz süreçte kamuflajlı olarak kameralara yakalanan modeller, tanıtım öndesinde ortaya çıkan sızıntı görselleriyle dünya basınında yankı uyandırdı. Tanıtımı aratmayacak nitelikte olan sızıntı görsellerinde M3’ün yeşi, M4 Coupe’nin ise sarı renkte tercih edildiğini görüyoruz. Araçlarda böbrek ızgara benzerliklerinin yanında far gruplarında da dikkat çekici çizgiler kendisini belli ediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 BMW M3 ve M4 için rakamsal beklentiler

Modellerin tasarımlarını kenara bıraktığımızda kaputun altında konumlandırılacak motorlar üzerinde kabul gören bir beklenti olduğunu söyleyebiliriz. Daha önceki nesillerde de gördüğümüz strateji doğrultusunda X3 ve X4’ün M versiyonlarında konumlandırılan 3.0 litrelik altı silindirli motorun binek versiyonlarda da kullanılması bekleniyor. Büyük bir sürpriz olmaz ise bu motorun standartta 473 beygir güç ve 598 Nm torkla hizmet etmesi bekleniyor. Competition paketlerde ise bu değerler 503 beygire kadar yükselebilir. Ailede 8 kademeli otomatik şanzıman-dört tekerlekten çekişli altyapı ve manuel şanzıman-arkadan çekiş gibi dinamiklerini de görmeyi bekliyoruz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Yeni BMW 4 Serisi