reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Sonata N Line

2021 Hyundai Sonata N Line ilk resmi görselleriyle karşımızda

Sportif karakterin getirdiği farklılıklarla göz alıcı olan 2021 Hyundai Sonata N Line, meraklılarının ilgisini çekmeye hazırlanıyor.

Hyundai ürün gamının uzun süredir önemli üyelerinden birisi ola Sonata, bir dönem Türkiye pazarında da gördüğümüz modellerdendi. Artık daha çok Amerika’da ön plana çıkarılan modelin yeni jenerasyonuyla ise Ekim 2019’da tanışmıştık. Tasarım çizgisiyle ailede bir ilki beraberinde getiren Sonata’nın 2021 model yılıyla birlikte N Line paketi de devreye sokulacak. Tucson ve i30’dan da bildiğimiz sportif donamım paketiyle çok daha dikkat çekici bir model olan 2021 Hyundai Sonata, renk ve jant seçenekleriyle de listedekilerden ayrılıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Hyundai Sonata N Line cephesinden detaylar

Bugün itibarıyla ilk detayları paylaşılan modelin değişimleri dışarıda temel taşlar üzerine kurulu. Ön kısım, karartılmış hava girişlerine sahip yeni bir tampon ve agresif bir ızgarayla karşımıza çıkıyor. Tamponda ayrıca bir çift küçük dekoratif havalandırma çıkışı da dikkat çekiyor. Aracın arka kısmında da değişiklikleri devam ediyor. Dörtlü egzoz boruları, tampon ve difüzörü bu noktada ön plana çıkartmak mümkün. N Line özel olarak 19 inç jantlar ve marşpiyeller de dikkat çekecen detaylar arasında. Aracın kapılarını açıp içeriye girdiğimiz de sportif çizgiyi hissedebiliyor. Direksiyondaki dokunuş, spor koltuklar, Bose ses sistemi ve kaplamalar bu noktada kullanıcılara deneyim farkını yaşatacaklar arasında. Versiyonun kaputunun altında ise 2,5 litrelik dört silindirli motorun kullanılması bekleniyor. Kia K5 GT’de de kullanılan bu motor büyük bir değişiklik olmaz ise 290 beygir güç ve 421 Nm torkla kullanıcısına hizmet edecek. 8 kademeli şanzıman ve önden çekişli altyapı da formüldeki kilit taşları arasında olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR