reklamı kapat

POPÜLER

2021 Mercedes S-Serisi; Mansory’den yeni nesil için “vahşi yaşam” formülü

Projeleriyle öne çıkan isimlerden birisi olan Mansory, 2021 Mercedes S-Serisi için performasın yanında görünümü de kışkırtan dinamiklerle buluşturuyor.

Geride bırakmaya hazırlandığımız mayıs ayı içerisinde on iki silindirli Maybach versiyonu üzerinden gündemimize gelen S-Serisi, yeni jenerasyonla yine ürün gamına ışık tutuyor. Otonom sürüşte ailenin önünü açan niteliklerle donatılan model için “olağan şüpheliler” de mesai harcama konusunda fazlasıyla cömert. Geçtiğimiz süreçte çokça Mercedes projesine yer verdiğimiz Mansory tarafından paylaşılan gövde kiti, ağır başlı S karakterini vahşi bir süper otomobile dönüştürme konusunda iddialı parçaları beraberinde getiriyor. 2021 Mercedes S-Serisi için özel olarak tasarlanan 22 inç ebatındaki jantların ilk aşamada dikkat çektiği modifikasyon paketinde tamponlar ve difüzör, detaylardaki mükemmellikten sorumlu olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Mercedes S-Serisi için performans geliştirmeleri de sunuluyor

Kokpit bölümünde de karbon fiber alaşım detay ve zengin döşeme seçenekleriyle kullanıcılara modifikasyon yelpazesi sunan Mansory, S-Serisi için performans modifikasyonlarıyla da öne çıkıyor. S400d için dizel motorun teknik niteliklerine güç bazında 65 PS, tork bazında ise 137 Nm gibi ciddi geliştirmeler kullanıcıları bekliyor. Bu geliştirmelerle birlikte versiyonun 0’dan 100’e hızlana değeri yarım saniyenin üzerinde iyileştirilerek 4,8 saniyeye çekiliyor. S500’de ise benzinli motora 91 PS güç ve 109 Nm tork eklenebiliyor. Burada da 0-100’de yarım saniyenin üzerinde iyileştirme yakalayan ekip, aracın 4,3 saniyede ivmelenmesini yakaladığını paylaşıyor. Mansory’nin tüm projelerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Volvo XC40 Recharge Türkiye’ye ne zaman gelecek?