reklamı kapat

POPÜLER

2021 Mercedes S-Serisi Guard

2021 Mercedes S-Serisi Guard; zırhlı güvenliğin zirvesiyle tanışma vakti

 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 23:57

Standart versiyondan ayrılan önemli özellikleriyle dikkat çeken 2021 Mercedes S-Serisi Guard, LWB gövde tipiyle de satın alınabilecek.

Mercedes ürün gamının zirvesinde görmeye alışık olduğumuz zırhlı versiyonlara 2021 model yılı üzerinden bir yenisi daha eklendi. Güncel S-Serisi jenerasyonunun merkezi üzerine geliştirilen S680 Guard, standart dinamiklerde var olmayan yüksek koruma detaylarıyla VIP kullanıcılar için yollarda olacak. Standart donanımda ailenin zirve özellikleriyle donatılan 2021 Mercedes S-Serisi Guard, kurşun geçirmez camları, güçlendirilen karoseri ve zırhlı kapılarıyla bir patlamada dahi yüksek mukavemet gösterme konusunda iddialı dinamikler sunuyor. Standart olarak dört tekerlekten çekişli olarak gelen modelde kullanılan özel lastikler de patlamaya rağmen 30 kilometre gidebilecek bir sistem üzerine kurulu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Mercedes S-Serisi Guard teknik özellikleri

VPAM VR10 sertifikasıyla zırh ve güvenlik konusunda dünya standartlarının zirvesinde derecelendirilen S680 Guard 4Matic sadece güçlendirilmiş özelliklerden ibaret olmayacak. Mercedes mühendisleri bu modele özel olarak kullandığı hidrolik cam sistemiyle kullanıcılara olası bir elektronik arızasında dahi tam korumanın kapılarını açıyor. Yine içeride gelen oksijen desteği de güvenlik anlamında atılan önemli hamleler arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şanzıman gibi bazı altyapı elemanları da bu kapsamda elden geçirilen model uzun aks mesafeli gövdeyle de tercih edilebilecek. Tüm parçaların bir araya gelmesiyle 4 tonun üzerinde bir otomobil olarak karşımıza çıkan S680 Guard 4Matic’in motor bölümünde ise V12 makine standart geliyor. 610 PS güç ve 830 Nm tork üreten bu motorla birlikte aracın maksimum sürat değeri 190 km/s ile limitlendiriliyor. Almanya’da 547.400 dolarlık başlangıç fiyatıyla sunulacak olan model, sipariş üzerinde sahiplerine teslim edilecek.

İlginizi çekebilir

Precept projesi gerçek oluyor