reklamı kapat

POPÜLER

2021 Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Renault

2021 Mitsubishi Outlander; yeni yılın ilk “yasak elması” tanıtıldı

 - Güncelleme: 18 Şubat 2021 14:16

Amerika merkezli satışa sunulacak olan 2021 Mitsubishi Outlander, yeni yüzü sayesinde sınıfının en dikkat çekici modellerinden olacak.

Yaşadığı maddi sıkıntılar sebebiyle güçlü olmasına rağmen Avrupa pazarındaki üç ana modelini geçici olarak çekme kararı alan Mitsubishi, merkezini Amerika’ya almış durumda. Bu senaryonun açıklanmasıyla birlikte markanın 2021 model yılıyla tanıtımını gerçekleştirdiği tüm modeller bizler için birer yasak elma haline geldi. 2021 Mitsubishi Outlander da yeni yılla birlikte markadan gelen ilk yasak elmamız konumunda. Önceki versiyonuna göre çok daha çekici bir hal alan Outlander, Renault-Nissan ortaklığından bolca faydalanılan dinamikler üzerine inşa ediliyor.

Mitsubishi Renault

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2021 Mitsubishi Outlander

Nissan’ın Rogue modelinde de kullandığı platform üzerine geliştirilen Outlander, markanın yeni nesil keskin dilini taşıyan ilk isimler arasında. Bu sayede çok daha çekici bir hal alan modelin ebatları da ileriye taşınmış durumda. Aks mesafesinden başlayan bu iyileştirmeler 5 santimetrelik genişlik sayesinde tüm çehrede kendisini hissettiriyor. Aracın arka diz mesafesinde de 2,5 santimetrelik iyileştirmenin yapılması da öne çıkanlar arasında. Yeni Outlander’ın içerisindeki değişimler sadece ebatsal iyileştirmelerden ibaret değil elbette. 12,3 inç olarak açıklanan dijital sürücü ekranı ve 9 inçlik multimedya ekran bu noktada deneyime en fazla etki edecek noktaların arasında geliyor. Üst paketlerde araca eklenen renkli baş üstü ekran da premium seviyedeki donanımlardan olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın motor bölümünde ise yeni geliştirilen 2,5 litrelik benzinli motor konumlandırılacak. 184 PS güç ve 245 Nm tork üreten bu motor standart olarak 8 kademeli CVT şanzımanla kombin edilecek. Mitsubishi’nin motor konusunda altını çizdiği en önemli noktada ise elektronik değişken valf teknolojisi olacak. Elbette söz konusu bir Mitsubishi olduğunda 4×4 sisteminden de bahsetmeden edemiyoruz. Motor sporları genlerinden gelen sistem, beraberinde farklı sürüş modu seçimlerini de getiriyor. Kullanıcılar bu sürüş modları sayesinde aracı “iki çeker” olarak da kullanabilecek. Nisan ayından itibaren kademeli olarak satışlarına başlanacak olan modelin Amerika’daki başlangıç fiyatı 25.795 dolar olarak netlik kazandı.