reklamı kapat

POPÜLER

2020 Audi A3 Sedan

2021 model Audi A3 sedan hakkında son gelişmeler ortaya çıktı

Dördüncü nesil Audi A3 Sportback bu ayın başında piyasaya çıktı ve Audi zaman kaybetmeden 2021 model Audi A3 sedan modelini de satışa sunmaya hazırlanıyor.

Popüler otomobil dergilerinden biri olan Car and Driver, otomobil hakkındaki detayları paylaştı. Şirket için kaynaklardan ulaşılan bilgilere göre 2021 Audi A3 Sedan,  Sportback ile benzerliklere sahip olacak. Arka kapılarla neredeyse aynı olan sedan, selefinden daha sportif ve daha agresif bir görünüme kavuşacak. Biraz daha keskin hatlara sahip olacağı ifade edilen otomobilde iç mekanda bilgi eğlence sistemlerinin de geniş boyutlarda olacağı söyleniyor. Audi, Avrupa’da daha küçük benzinli motor ve TDI turbo dizel motor seçeneği sunarken, Amerika’da 48 voltluk bir hibrid sistemle birlikte, giriş seviyesi bir motor olarak yaklaşık 240 beygir gücünde 2.0 litrelik turboşarjlı bir motor seçeneği de sunacağı ifade ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 model Audi A3 Sedan yurt dışı fiyatı belli mi?

Bunun haricinde  ultra yüksek performanslı RS3’ün bir halefinin de geleceği konuşuluyor. Bu modelin 2.5 litre hacimli motora ve 400 beygir gücünde olacağı söyleniyor.  Yeni nesil modellerin fiyatları yurt dışında 34.295 dolardan başlıyor. Bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacağı belirtilen A3 Sedan modelinin fiyatı ise henüz açığa çıkmış değil. Modelle ilgili yeni detaylar gelmesi durumunda sizlerle paylaşacağız.

İlginizi çekebilir

Yenilikleriyle premium sınıfa meydan okuyan Volkswagen Touareg