reklamı kapat

POPÜLER

Audi koronavirüs

2020 Audi A3 Sportback için sevindiren üretim gelişmesi

Alman üreticinin en sevilen modellerinden biri olan 2020 Audi A3 Sportback, bekleyenlerini sevindirecek bir üretim gelişmesi ile karşımızda.

Hatırlarsanız, Corona Virüsü geçtiğimiz günlerde yapılması planlanan Cenevre Otomobil Fuarı’nı iptal ettirmişti. Sağlık endişeleri sebebi ile gerçekleştirilmeyen dev organizasyon, otomobil üreticilerin yeni modellerini sergilemesi fırsatıydı. Ancak bu olumsuz tablo markaları online olarak tanıtımlarını yapmaktan alı koymadı. Örneğin 2020 Audi A3 Sportback de Alman otomotiv devi tarafından sanal ortamda tanıtılmıştı. 25 seneyi aşan bir tarihi ardında barındıran modelin üretim zamanı da belli oldu. Dördüncü nesli ile yollara çıkmaya hazırlanan Yeni A3 için Almanya’da üretim başladı. Ingolstadt fabrikasında üretilen Yeni A3, yeniden düzenlenen MQB platformunu kullanıyor. Modelin tahmini teslimat zamanı ise mayıs ayı olarak öngörülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Audi A3 Sportback kaputunun altında neler sunuyor?

Yeni A3’ün tasarımsal dinamikleri konusunda büyük değişiklikler barındırsa da kaputunun altında tanıdık üniteler mevcut. Avrupa pazarı için açıklanan motor listesinde bizleri üç farklı seçenek karşılıyor. Giriş seviyesinde -ki en çok ilgi göreceğini düşündüğümüz seçenek- 1,5 litrelik turbo benzinli makine 150 PS‘lik güç ve önden çekişli altyapı dinamikleriyle karşımıza çıkıyor. Diğer iki farklı güç seçeneğiyle satışa sunulacak olan pakette ise 2.0 litrelik dizel motor 116 PS, 150 PS ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle kombin edilere pazara sunuluyor. Buradaki tek fark ise 150 PS’lik versiyonda arka tarafta da bağımsız süspansiyon mimarisinin standart olarak geliyor olması. Beklenen model hakkında tüm gelişmeleri LOG.com.tr’den takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Yenilikleriyle premium sınıfa meydan okuyan Volkswagen Touareg