reklamı kapat

POPÜLER

2020 Audi A3 Sedan

2020 Audi A3 Sedan’ın tasarım detaylarına yakından bakın [Video]

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı gerçekleştirilen 2020 Audi A3 Sedan, tasarım detaylarını gösteren oldukça şık bir video ile karşımızda.

Alman otomotiv devi uzun zamandır tanıtılması beklenen 2020 Audi A3 Sedan için sanal olarak bir tanıtım düzenlemişti. Yeni nesil Audi tasarım detayları ile dikkat çeken model kardeşi Sportback ile de oldukça benzer bir yapıya sahip. Selefine göre daha büyüyerek heybetli bir görünüme kavuşan araç aynı zamanda yeni nesil farları ile premium hissini de arttırmış.  İç mekan da aynı şekilde tamamen yenilenerek çağa ayak uydurulmuş. Audi’nin tasarım detaylarını anlattığı video sırasında görebileceğiniz gibi modeli dış tasarımdan başlayarak daha yakından tanımak mümkün. Bir sunum nitelliğinde olan video oldukça bilgilendirici olmuş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Audi A3 Sedan’ın kaputunun altında bizi neler bekliyor?

Yeni Audi A3 Sedan pazarlara ilk olarak bir adet benzin bir adet dizel motor seçeneğiyle sunulacak. Bahsettiğimiz üniteler aslında oldukça tanıdık. Giriş seviyesi ünite, 150 PS güç üreten nominal 1.5 litrelik turboşarjlı benzinli motor, 35 TFSI versiyonuyla asfalta iniyor. Motor altı ileri manuel veya yedi ileri S tronic çift kavramalı otomatik şanzımanla sunuluyor. 48 voltluk başlangıç jeneratörlü hibrit sistem de yine listede. Diğer seçenek olan dizel motorda ise 150 PS güç 2.0 litrelik makine üzerinden sadece yedi kademeli şanzıman ile kombin edilecek. Audi, yeni A3 Sedan’ın Nisan ayı sonunda Almanya ve diğer Avrupa pazarlarında satışlarına başlayacak ve teslimatların yaz aylarında başlaması planlanıyor. Modelin ülkemize ne zaman geleceği konusunda ise kesin bir bilgi mevcut değil. Gelişmeleri LOG.com.tr’den takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Yenilikleriyle premium sınıfa meydan okuyan Volkswagen Touareg