reklamı kapat

POPÜLER

2022 Audi A3 Sedan
2022 Audi A3 Sedan
Audi

2021 model Audi A3 Sedan ve öne çıkan tüm yenilikleri

Audi, 2021 model Audi A3 Sedan modelini otomobil tutkunlarının beğenisine sundu. Bir önceki modele kıyasla daha hoş bir tasarıma sahip olan otomobil yenilikçi teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Selefine kıyasla daha uzun ve daha geniş bir tasarıma sahip olan otomobil, Matrix LED farlarla geliyor.  Geleceğin far teknolojisi olarak değerlendirilen Matrix LED farlar üst düzey bir aydınlatma deneyimi vadediyor. Arka tarafında daha ince LED farların tercih edildiği yeni modelde LED arka lambalar standart sunuluyor. Yeni model Audi’nin 2 litre turboşarj dört silindirli 48V hibrit motor seçeneğiyle geliyor. Önden çekişli veya dört tekerlekten çekişli Quattro seçeneğiyle satın alınabilen otomobil her iki modelde de 7 ileri S tronic çift kavramalı şanzıman sistemini bünyesinde barındırıyor. A3 Sedan hibrit sistemin 201 beygirlik güç sunacağı belirtiliyor. Otomobilin performans değerleri henüz netlik kazanmasa da 2021 Audi A3 Sedan, saatte 100 kilometre hıza 6 saniyede ulaşıyor. Otomobilin saatte maksimum ulaştığı hız değeri ise yaklaşık 210 kilometre. Çelik süspansiyon sisteminin standart sunulduğu modelde daha geniş bir iç mekan kullanıcılara sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alçaltılmış oturma pozisyonu, tavan boşluğu ve omuz genişliği göz önüne alındığında yeni model daha fazla iç mekan sunuyor. Audi’nin standart olarak 10,25 inç dijital gösterge panelinin yer aldığı otomobilde 12,3 inç sanal kokpit desteği de bulunuyor.

Yeni Audi A3 Sedan satış fiyatı açıklandı mı?

Apple CarPlay veya Android Auto haricinde 360 derece kamera, adaptif hız sabitleyici ve park yardımı da kullanıcılara sunulan seçenekler arasında yer alıyor. A3 Sportback versiyonu Avrupa için satışa sunulacağı açıklansa da Amerika’da bu modelin satışa sunulmayacağı belirtiliyor. Bu yılın sonlarına doğru Avrupa’da piyasaya sürülecek modelin Avrupa satış fiyatı ise henüz açığa çıkmış değil.

İlginizi çekebilir

Skoda Laura; markanın yeni dijital asistanıyla tanışın