reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Neo QLED

2021 model Samsung Neo QLED TV’ler bir ilke imza atıyor

2021 Samsung Neo QLED TV‘ler önemli bir başarıya imza atıyor. Şirket, yeni model televizyonun (VDE) tarafından verilen “Oyun Televizyonu Performansı” sertifikasına layık görülen ilk televizyon olduğunu açıkladı.

2021 Neo QLED Serisi’nin dört modeli (QN900, QN800, QN90, QN85), “düşük giriş gecikmesi değeri” ve ”1.000 nitin üzerinde parlaklığa sahip HDR” özellikleriyle söz konusu sertifikaya hak kazandı. Yeni modeller oyunların tüm sahnelerinde 10 ms’den daha düşük giriş gecikmesi değeriyle sertifikaya layık görüldü.

Samsung Neo QLED TV’ler 1.000 nit üzeri parlaklık değeriyle dikkat çekiyor. FreeSync Premium Pro özelliği de HDR desteğini daha da güçlendiriyor. Parlak görüntüler daha parlak, karanlık görüntüler daha karanlık görünüyor, bu sayede optimum kontrast değeri yakalanıyor.

Samsung Neo QLED TV’ler yüzde 100 oranında renk hacmi ve 12-bit arka ışık denetimi sayesinde daha ince detaylar, daha derin siyahlar ve üstün renkler sağlıyor. 21:9 ve 32:9 ekran genişliğinde daha geniş bir görüntüleme deneyiminin yanı sıra oyun bilgilerini hızlıca görüntüleyebilme özelliği de bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Samsung Neo QLED TV’ler ses deneyimiyle de göze çarpıyor

Televizyonlar ayrıca Motion Xcelerator Turbo+ ile 120 Hz’de sabit kullanıcı arayüzüyle oyun oynandığında dahi akıcı bir oyun akışı imkanı sağlıyor. Yapay zeka destekli surround ses ve Nesne Takip Eden Ses (OTS+) özellikleriyle birlikte iyileştirilmiş ses kalitesi sayesinde de oyunculara üstün oyun deneyimi yaşatıyor.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en küçük aksiyon kamerası ile tanışın