reklamı kapat

POPÜLER

2022 Renault Captur R.S. Line
Renault Captur fiyat 2022

2021 Renault Captur R.S. Line; ikinci nesil için performans karakteri oyuna alındı

Yeni yılla birlikte listeye eklenen 2021 Renault Captur R.S. Line için Fransa merkezli olarak satış süreci de başlatıldı.

Artık ikinci jenerasyonuyla yollardaki macerasına devam eden Captur için bir süredir beklediğimiz hamle geldi. Clio’dan da tanıtımla birlikte listelere eklenmesi üzerinden tanışık oluğumuz R.S. Line donanım paketi, 2021 model yılıyla birlikte artık Captur için de tercih edilebilir olacak. Tasarım ve donanım bazındaki farklılıkların konumlandırılacağı 2021 Renault Captur R.S. Line, kaputun altındaki motorunda ise herhangi bir değişim barındırmayacak.

Renault Captur fiyat 2022

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Renault Captur R.S. Line iki farklı motor seçeneğiyle tercih edilebilecek

R.S. Line donanım paketinin Captur’a getirdiği sportif hava dışarıdan bakıldığında kolayca ayırt edilebiliyor. Renk seçeneğiyle başlayan bu farklıkları ızgara, ön ve arka tampon, difüzör ve 18 inçlik jant setiyle kendisini hissettiriyor. Kokpit bölümüne geçtiğimizde de artık piyasadaki benzer modellerdeki etkinin hüküm sürdüğünü görüyoruz. “Renault Sport” dokunuşuyla zenginleştirilen kapı eşikleriyle bizi selamlayan R.S. Line’da koltuklar ve konsola entegre edilen kırmızı çizgilerle sportif hava pekiştirilmeye çalışılıyor. Elbette sportif direksiyonu da bu noktada atlamamak gerekiyor. Captur R.S. Line’ın motor seçenekleri ise 140 PS benzinli ve 160 PS’lik şarj edilebilir hibrit üzerinden şekillenecek. Aracın başlangıç fiyatı Fransa’da 28.400 euro olarak açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

2020 Renault Captur tanıtıldı! işte öne çıkan özellikler