reklamı kapat

POPÜLER

Seat Arona fiyat listesi
2022 Seat Arona

2021 Seat Arona için makyajlı versiyon Türkiye’de; işte fiyat ve öne çıkanlar

 - Güncelleme: 04 Ağustos 2021 23:41

Tasarım ve donanım bazında makyajın ötesine geçen geliştirmeleri getiren 2021 Seat Arona ailesi, üç donanımla satışta.

Seat’ın kompakt Crossover segmentindeki temsilcisi Arona, 2017 yılında başlayan macerasında ilk değişimini 2021 model yılıyla aldı. Geçtiğimiz nisan ayında gerçekleştirilen tanıtım etkinliğiyle karşımıza çıkarılan güncellenmiş versiyon, gerek tasarım gerekse donanım bazında hissedilir değişimleri beraberinde getiriyor. Aracın tasarımında arazi hissiyatını vurgulamada çok daha etkili olan bu değişimler, ağustos ayıyla birlikte artık Türkiye’deki listelerde. Kısa süre önce duyurulan fiyatlarda makyajlı 2021 Seat Arona’nın üç farklı donanım seçeneğiyle listelere girdiğini görüyoruz.

2022 Seat Arona

2021 Seat Arona; makyajlı versiyonun fiyat listesi

Markanın resmi kaynakları tarafından ağustos ayı özelinde paylaşılan liste şu şekilde;
1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style – 281.000 TL
1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience – 309.000 TL
1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR – 309.000 TL

2021 Seat Arona; makyajlı versiyonun öne çıkan donanımları

Tüm versiyonlarıyla engelli kullanıcıların satın alabileceği resmi muafiyet sınırının içerisinde bulunan Arona ailesinin baz versiyonunda dahi oldukça zengin donanım kullanıcıları bekliyor olacak. Listede Style donanım seviyesi için açıklanan standart özellikler arasında; 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, dönüşe duyarlı LED ön sis farları, EcoLED ön farlar, Elektrikli Ayarlanabilir, Isıtmalı, Otomatik Katlanabilir Yan Aynalar, Arka Park Sensörleri, Çift Bölgeli Otomatik Klima, Yağmur Sensörü, 8,25 inçlik Multimedya Sistemi, Ön Bölge Asistanı (Front Assist), Hız Sabitleme Sistemi ve Şerit Takip Asistanı dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajlı Arona’nın Xperience paketinde Style donanıma ek olarak; 17″ Alüminyum Alaşımlı Jantlar, LED Arka Farlar, Renkli Tavan ve Yan Aynalar, Krom Tavan Rayları, Elmas Görünümlü Krom Ön Izgara, Krom Ön ve Arka Tampon Süslemeleri, Ön Park Sensörleri, Çift Renkli LED Ambiyans Aydınlatması, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Yeşil Renkli LED Aydınlatmalı Havalandırma Izgaraları ve Otomatik Park Asistanı dikkat çekiyor. Ailenin sportif karakterli paketi olan FR’da dış tasarımdaki kaplamalar ve jantların tasarımında farklılıklar karşımıza çıkıyor.

Makyajla birlikte listeye eklenen 10,25 inçlik dijital sürücü ekranı ve 9,2 inçlik multimedya sistemi ise üst paketlerde opsiyon olarak ek ücret karşılığında araca dahil ettirilebiliyor. Arona’nın tüm versiyonlarında standart olarak sunulan 1.0 litrelik turbo motor 110 beygir güç ve 200 Nm tork değerleriyle geliyor. Bu motorla 0’dan 100’e hızlanmasını 10,8 saniyede tamamlayabilen modelin erişebileceği maksimum sürat ise 190 km/s olacak. 7 iler DSG şanzımanla kombin edilerek ekonomi odağında geliştirilen ünitenin fabrika çıkış karma tüketim verisi 100 kilometre için 5,8 – 6,4 litre aralığında veriliyor. Yeni Arona ailesinin merak ettiğiniz diğer detaylı donanım listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Yeni Leon merak edilen özellikleriyle detaylandı