reklamı kapat

POPÜLER

2022 Seat Ibiza
2022 Seat Ibıza

2021 Seat Ibiza; makyajlı versiyon Türkiye’de satışa sunuldu

 - Güncelleme: 28 Temmuz 2021 17:37

Makyajlanan dinamikleriyle çok daha iddialı hale getirilen 2021 Seat Ibiza, şimdilik sadece tek motor ve donanım kombinasyonuyla listede.

Nisan ayında küresel lansmanı gerçekleştirilen makyajlı Seat Ibiza, aradan geçen yaklaşık üç aylık zaman diliminin ardından Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmak için hazır. Seat Türkiye’nin şimdilik sadece Style donanım paketi ve 110 beygirlik güç üreten 1.0 litrelik benzinli motor kombinasyonuyla listeye dahil ettiği model için önümüzdeki süreçte FR başta olmak üzere diğer paketler de karşımızda olacak. Bu kombinasyonuyla 231.000 TL‘lik etiket fiyatıyla satışa sunulan 2021 Seat Leon için zengin standart donanımlar dikkat çekiyor. Style donanım seviyesiyle birlikte;

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“15 inç Alüminyum Alaşımlı Jantlar, EcoLED Ön Farlar, Elektrikli Ayarlanabilir, Isıtmalı, Otomatik Katlanabilir Yan Aynalar, Arka Park Sensörleri, Çift Bölgeli Otomatik Klima, Otomatik Yanan Kısa Farlar, Eve Geliş/Evden Çıkış Aydınlatması, Yağmur Sensörü, Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası, 8,25 inçlik Multimedya Sistemi, Deri Vites Topuzu, Deri El Freni, Ön Bölge Asistanı, Hız Sabitleme Sistemi ve Hız Sınırlayıcı, Şerit Takip Asistanı…” gibi özelliklerin tamamı standart olarak sunuluyor.

2022 Seat Ibıza

2021 Seat Ibiza; makyajla gelenlerden öne çıkanlar

Ibiza’da makyajla birlikte yepyeni bir ışıklandırma grubu kullanıcıları bekliyor. Önde ve arkada full LED teknolojisiyle donatılan farlar, makyaj öncesine göre hissedilir oranda deneyim ve güvenlik farkı yaratacak. Dış tasarımda yapılan ufak değişimlerin tamamlayıcısı ise ürün gamına eklenen yeni jantlar olacak. 18 inçe kadar yükseltilebilen yeni jantlar özellikle Xcellence paketlerinde Ibiza’yı bir üst segmente ait hissettiriyor. Yine yeni renk seçenekleri de her makyajda olduğu gibi aracın dinamizmine etki edecekler arasında.

Makyajın en büyük etkisini kokpitte hissedeceğiz. Artırılan malzeme kalitesinin yanında 9,2 inçe kadar büyütülebilen yeni multimedya ekran ve yeni direksiyon konsolda ilk fark edilen değişimler arasında. Üst paketlerle birlikte kullanıcı deneyimine giriş yapacak olan 10,25 inçlik dijital sürücü ekranı da, Ibiza’nın teknolojik karakterinde önemli bir yere sahip olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ibiza’nın motor ailesinin giriş seviyesinde 1.0 litrelik ünitenin atmosferik versiyonu 80 PS güç, 93 Nm tork ve 5 kademeli manuel şanzıman kombinasyonuyla geliyor. Bir üst noktada ise aynı motorun turbolu dinamikleri devreye giriyor. 95 PS’den başlayıp 110 PS’e kadar uzanan güç seçenekleriyle tercih edilebilen bu motorda 175 Nm tork değeriyse sabit kalıyor. Ailenin en üst noktasında ise 1,5 litrelik benzinli ünite 150 PS güç ve 250 Nm torkla geliyor. Kullanıcılara turbo motorlarda 7 kademeli DSG’yi tercih edebiliyor.

İlginizi çekebilir

Yeni Leon merak edilen özellikleriyle detaylandı