reklamı kapat

POPÜLER

2021 Skoda Kodiaq

2021 Skoda Kodiaq; makyajla gelecek değişimlerden ilk ipuçları

 - Güncelleme: 30 Mart 2021 16:29

Nisan ayı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2021 Skoda Kodiaq için render çizimleri üzerinden değişim mesajları verilmeye başlandı.

Skoda’nun SUV ailesinde amiral rozetini taşıyan Kodiaq için yenilenme vakti geldi. 2016 yılından beridir markanın ürün gamında kullanıcılara sunduğu model, 2021 yılıyla birlikte makyaj operasyonuna alınıyor. Bir süredir devam eden testlerinde prototipi üzerinden kameralara da yakalanan 2021 Skoda Kodiaq için resmi kanattan da parçalar gelmeye başladı. Makyajla birlikte güncellenecek olan karakteriyle ilgili ipuçlarını taşıyan render çizimleri, ön ve arka bölümdeki ışıklandırma gruplarının odağında şekilleniyor. Aracın tanıtımı ise 13 Nisan’da gerçekleştirilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Skoda Kodiaq kaputunun altında da ufak revizyonlar barındıracak

Paylaşılan detaylarda makyajın nüfuz edeceği bölümler aslında kolaylıkla ayırt ediliyor. Işıklandırma gruplarının dışında, yeni bir kaput tasarımı, güncellenen tampon, ızgara ve sis farı yapısını burada ön saflara yazabiliriz. Dış bölümde arıtırlan alüminyum parça miktarı da kalite algısının yukarı taşınmasına olanak tanıyacak. Skoda’nın diğer yeni modellerinde uyguladığı marka ve model isimlerinin gövdedeki konumsal değişimleri Kodiaq’ta da kendisine yer bulacak. Makyaj operasyonunun motor kısmına olan etkisi çok fazla olmayacak gibi görünüyor. Emisyon değerleri düşürülecek olan ünitelerin performans bazında ise benzer çizgide seyretmesi muhtemel. Yenilenecek olan Kodiaq 2016 yılından bu yana 60 farklı ülkede satışa sunuluyor.

İlginizi çekebilir

Yeni Octavia çarpışma testi