reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Golf R

2021 Volkswagen Golf R, Mercedes ve Audi’yi “kıskandıracak” yurt dışı fiyatıyla gündemde

Meraklıları için sipariş alım süreci başlatılan 2021 Volkswagen Golf R, premium rakiplerinin başlangıç seviyelerinden daha pahalı olacak.

Geride bıraktığımız kasım ayının ilk haftası içerisinde resmi tanıtımı gerçekleştirilen 2021 Volkswagen Golf R, yeni nesilde zirve noktayı temsil edecek. Önceki nesline göre ufak performans iyileştirmelerine sahip olan Mk8 Golf R’a dahil edilen Drift moduysa şüphesiz meraklılarının en çok dikkatini çekecek nitelikler arasında olmaya devam ediyor. Volkswagen cephesi de meraklıları için sipariş alım hamlesini erken bir adımla kısa süre önce almaya başladı. Bu vesiyleyle yeni Golf R için fiyat detayları da bölgesel olarak listelerde karşımıza çıkmaya başlıyor. Birleşik Krallık‘ta yaklaşık 39.000 sterlinlik etikete sahip olacağı açıklanan yeni neslin dolar bazındaki karşılığıysa 50.000 doları geçiyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Golf R fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekecek

Yeni Golf R için açıklanan bu yurt dışı fiyatları dış kaynaklarda olduğu gibi bizim de dikkatimizden kaçmadı. Nitekim Golf R’ın rakamsal nitelik olarak rakip gösterildiği aynı sınıftaki BMW, Audi ve Mercedes otomobillerinin tamamında daha pahalı olduğu sonucu karşımızda duruyor. Güncel listelere göre yeni Golf R; Mercedes A35’ten 600 dolar, Audi S3 Sportback’ten 1.000 dolar, BMW M135i’den ise 1.100 dolar daha pahalı olacak. Yapılan geliştirmelerle artık 319 PS güç ve 420 Nm torka sahip olacak Golf R’ın detaylı teknik özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle 2020 Volkswagen Golf