reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Polo GTI

2021 Volkswagen Polo GTI; makyaj operasyonu performansa yansıdı

 - Güncelleme: 30 Haziran 2021 11:26

Standart versiyon sonrasında nitelikli geliştirmeler alan 2021 Volkswagen Polo GTI, kullanıcı deneyimini bir adım daha yukarı taşıyor.

Geçtiğimiz nisan ayı içerisinde 2021 model yılı için aldığı makyaj operasyonuyla karşımıza çıkarılan Polo’nun GTI dinamikleri de beklen en terfiyi aldı. Tasarımın yanında teknolojik olarak araca önemli yenilikleri beraberinde getiren bu operasyonda performans odağında radikal bir fark yer almıyor. Standart Polo’da yapılan yeni ön ızgara tasarımı, ışıklandırmalar, LED Matrix teknolojili farlar ve aydınlatmalı ön ızgara çıtası 2021 Volkswagen Polo için ayırt edici nitelikler olacak. Modele özel olarak gelen tampon ve jant setleri de, bu keyifli dokunuşu bir katman daha yukarı çeken parçalar arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Polo GTI teknik özellikleri

Yenilenen Polo GTI’ın kokpitinde de önemli farklar kullanıcıları bekliyor olacak. Özellikle multimedya sistemde bu fazlasıyla hissediliyor. Opsiyonel olarak 9,2 inçe kadar yükseltilebilen ekranın yazılımsal nitelikleri önemli oranda revize edilmiş durumda. Kablosuz olarak Apple CarPlay ve Android Auto sistemlerinin bağlanılacak olması da kullanıcı kitlesi için kayda değer parçalardan. İşin teknoloji kısmında sürücü destek sistemleri de bir adım yukarıda. Polo GTI bu makyajla birlikte il kez otonom sürüşe yaklaşan dinamikler sunacak. Adaptif hız sabitletici, şeritte tutma asistanları, yaya ve bisikletli algılama gibi özellikler listede.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Son olarak performans tarafına baktığımızda bizleri makyaj öncesinden anımsadığımız nitelikler karşılıyor. 2.0 litrelik dört silindirli motor 207 PS güç ve 320 Nm torkla yola devam ediyor. Bu motorla birlikte Polo GTI’ın 0’dan 100’e hızlanması 6,5 saniye sürerken, erişilebilecek maksimum sürat değeri de 240 km/s olarak aynı şekilde devam ediyor. Aracın altyapısında elektronik diferansiyel kilidi ve alçaltılmış süspansiyon sistemi de standart olarak geliyor. Şanzıman tarafında 7 ileri DSG’nin yer alacağı yeni Polo GTI’ın fiyatları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni Volkswagen Golf