reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 12 Pro Max

2021 yılının en iyi akıllı telefonu belli oldu

Araştırma şirketi Consumer Reports, iPhone 12 Pro Max modelinin piyasadaki en iyi akıllı telefon olduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıl en iyi akıllı telefonun Galaxy Note 20 Ultra olduğunu ifade eden Consumer Reports bu yıl bu unvanı iPhone modeline verdi.

A14 Bionic işlemcisi, OLED ekran, daha büyük ekran, kamera teknolojisi ve 5G desteğiyle telefonun fark yarattığı belirtiliyor. 12 Pro Max yurt dışında 12 Pro’dan 100 dolar daha yüksek bir fiyata satılsa da sunduğu uzun pil ömrü ve 2.5 kat optik yakınlaştırma yeteneğiyle beğeni topluyor. Bizim de beğenerek kullandığımız iPhone 12 Pro Max piyasadaki en başarılı akıllı telefon unvanını hak ediyor. Consumer Reports, piyasadaki en iyi Android’li telefonun Galaxy Note 20 Ultra, en başarılı bütçe dostu telefonun ise OnePlus Nord N10 5G olduğunu söylüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 12 Pro Max önemli bir başarıya imza atarken iPhone 13 ailesi için de geri sayım başladı

Apple bu yıl iPhone 13 ailesini de piyasaya sürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyük ihtimalle önümüzdeki yılın en iyi akıllı telefonlarından birinin iPhone 13 Pro Max olacağını şimdiden söylemek mümkün. iPhone 13 Pro Max’in daha ince çentiğe sahip olması bekleniyor. Daha ince çentik sayesinde kullanıcıların ekranlara daha iyi odaklanacakları ifade ediliyor. A15 Bionic işlemcisi ve geliştirilmiş kamera performansıyla telefonun çok daha iddialı bir hale geleceği dile getiriliyor. Yeni modellerle ilgili detayların eylül ayında resmiyete kavuşması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Hareketli yapısıyla dikkat çeken elektrikli araç