reklamı kapat

POPÜLER

2022 BMW 3 Serisi

2022 BMW 3 Serisi Türkiye’de; işte makyajlı versiyondan fiyat ve öne çıkanlar

 - Güncelleme: 09 Ağustos 2022 12:40

2022 BMW 3 Serisi, makyajlı dinamikleri tanıtımının üzerinden geçen üç aylık zaman diliminin ardından Türkiye yollarına aktarmaya hazır.

BMW’nin geçtiğimiz mayıs ayı itibarıyla tanıtımını gerçekleştirdiği makyajlı 3 Serisi, aradan geçen kısa zaman diliminin ardından Türkiye pazarına giriş yaptı. Ağustos ayıyla birlikte listelerdeki yerini 320i Sedan kombinasyonu üzerinden alan makyajlı paket, bu dinamiklerde sadece benzinli motorla tercih edilebiliyor. Şimdilik tek motor ve donanım kombinasyonu ile satışa sunulan 2022 BMW 3 Serisi için kullanıcıların 1.745.700 TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Yeni model, Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları showroomlarında test sürüşü imkanı ile deneyimlenebiliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 BMW 3 Serisi ile gelen yenilikler

Yeni 3 Serisi ürün gamında kullanıcı deneyimini yüksek oranda etkileyecek değişimler kokpitte kullanıcıları bekliyor. Bu kapsamda en dikkat çekici yeniliğin sekizinci nesil iDrive’ı görüyoruz. Kısa süre önce i4’te de deneyimleme fırsatına eriştiğimiz bu panel, 12,3 inçlik sürücü ve 14,9 inçlik multimedya ekranın bir araya gelmesiyle bambaşka bir kullanıcı deneyimi vadediyor. Görsel olarak gece sürüşlerinde de yaşam alanına katkı sağlayan yeni iDrive ile birlikte kablosuz akıllı telefon yansıtmak da mümkün. Bu sistemin uzaktan erişimle güncelleme alabiliyor olması da dikkat çeken noktaları arasında. Son olarak dokunma hassasiyetli tuşlarla birlikte orta konsol ve tüm ürün gamında standart hale gelen direksiyon arkasında F1 tipi kulakçıları da makyaj kapsamında ön planda. Head-Up Display, Stop&Go Fonksiyonlu Aktif Cruise Control ve anahtarsız giriş sağlayan Konfor Erişim Sistemi donanımları da standart olarak geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajın dış taraftaki etkileri ise ışıklandırma grubu, tamponlar, jant seti ve yeni renk seçenekleriyle hissedilecek. Ön ve arka taraftaki farlarda revizyonlara giden BMW, arka tarafta da tamponda farklı bir dokunuş yapmayı tercih ediyor. Türkiye’de satışa sunulan 320i versiyonunun kaputunun altında 1,6 litre hacimli turbo besleme dört silindirli makine geliyor. 170 beygir güç ve 250 Nm tork ürete bu motorun 8 ileri tam otomatik şanzımanla kombine edildiğini görüyoruz. Gücünü arka tekerleklere aktaran sistemle birlikte yeni BMW 320i Sedan 0’dan 100 km/s hıza 8.1 saniyede ulaşıyor.