reklamı kapat

POPÜLER

2021 BMW M5 ilk ipuçları ortaya çıktı; beklentiler ne yönde?

Instagram üzerinden bir soru-cevap oturumu düzenleyen M CEO’su Markus Flasch, bu etkinliği 2021 BMW M5 için ipuçlarıyla donattı.

Hafta içerisinde makyajlı versiyonuyla tanıştığımız makyajlı BMW 5 Serisi ile birlikte gözlerin yine M5’e çevrildiğine şahit olduk. Kısa süre önce Instagram’da bir soru-cevap oturumu düzenleyen BMW M CEO’su Markus Flasch , bu etkinliği M5’in ipuçlarıyla ortalığı karıştırdığı bir hale getirdi. Modelin ilk görüntüsüyle birlikte ortaya çıkanlar, makyajla birlikte ailenin diğer üyelerine de gelen yeni farlara sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca, modelin belirgin siyah vurgulara sahip büyük hava girişlerine sahip yeniden tasarlanan ön tamponu, ızgara ve jantları da yine bu kapsamda bizleri selamlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 BMW M5 kısa süre içerisinde örtülerinden kurtulacak

Modelle ilgili çok fazla konuşmamaya özen gösteren Flasch, bekleyişin çok fazla uzun sürmeyeceğini ve resmi tanıtımın önümüzdeki birkaç hafta içerisine gerçekleşeceğinin de altını çizdi. Yeni M5, dış tasarımındaki dokunuşların yanın kokpitte de standart versiyonlarda görülen farklılıklara sahip olacak. Bu kapsamda yeni bir direksiyon simidi, güncellenen sürücü destek sistemlerine ve multimedya sistemi ön planda olacak. Motor seçenekleri kısmında ise büyük bir sürpriz beklenmiyor. 4,4 litrelik twin-turbo V8 makinenin 600 PS güç ve 750 Nm torkla gelmesi burada şaşırtıcı olmayacak. Her zaman olduğu gibi ailenin zirvesinde yer alacak Competition paketiyse bu limitleri 625 PS’e çıkartacak. Modelle ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

BMW 2 Serisi Gran Coupe