reklamı kapat

POPÜLER

2021 BMW M5 CS

2021 BMW M5 CS tanıtım öncesinde gelen sızıntılarla karşımızda

Bu ay içerisinde karşımızda olacak 2021 BMW M5 CS, standartları daha da yukarı kaldıran dinamikleriyle performansın yeni zirvesini temsil edecek.

Geçtiğimiz yıl yeni dinamikleriyle karşımıza çıkarılan M5, beraberinde standart versiyonda yapılan makyaj revizyonlarını yansıtan değişimleri getirmişti. Izgara, farlar, tamponlar ve difüzör gibi parçalarıyla ön plana çıkan bu değişimlerle birlikte ailenin performans zirvesini yollardaki macerası başladı. 2021 yılı da zirvelerin yeniden belirleneceği bir versiyona “merhaba!” diyeceğimiz bir dönem olacak. Geçtiğimiz günlerde markanın resmi kaynakları üzerinden ipucu detayları paylaşılan 2021 BMW M5 CS, tanıtımı aratmayan sızıntılarıyla karşımızda duruyor.

2021 BMW M5 CS sızıntısı kokpit detaylarını da içeriyor

CS versiyonunun rakamsal verileri öncesinde standart M5 ailesinin verilerini hatırlamakta fayda var. Aracın motor bölümünde 4,4 litrelik sekiz silindirli ünite konumlandırılıyor.. Competition Paketi ile 625 PS güç üreten bu makine standartta ise 600 PS güç 750 Nm tork üretiyor. Makyajlanan M5’in 0’dan 100’e hızlanmasındaki en iyi derece ise 3,3 saniye olarak verilirken, maksimum sürat değeriyse M Driver Paketi ile 305 km/s olarak kayıtlardaki yerini koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CS rozetiyle birlikte aracın performans verilerinde standart versiyon bazlı 26 beygir artış olacak. Competition paketine göre ise CS’in güç değeri 10 beygir yukarıda olacak. Versiyonun en kayda değer niteliği ise 70 kilogramlık ağırlık kazancı olacak. Bununla birlikte süspansiyon, fren sistemi, jant seti, karbon fiber kaput, aynalar ve gövde panelleri fark yaratan detaylar arasında. Bu ay içerisinde resmi kanattan detaylarla karşımızda olacak M5 CS ile ilgili gelişmeler LOG’da olacak.

İlgili Video

Yeni BMW 4 Serisi