reklamı kapat

POPÜLER

2022 Kia Soul

2022 Kia Soul; karakteristik model yeni yılla makyajlandı

 - Güncelleme: 05 Mayıs 2022 13:15

Amerika merkezli olarak yola devam edecek 2022 Kia Soul, güçlenen silahlarıyla ve kendi içerisindeki revizyonlarla kullanıcıları bekliyor.

Kia’nın ürün gamında yaklaşık 15 yıldır yer verdiği Soul, ilk günden itibaren radikal tasarım yaklaşımıyla ailenin tüm üyelerinden ayrı yerde konumlandı. Aradan geçen zaman diliminde artık imza haline gelen gövde yapısıyla yola devam eden model, yeni yılla birlikte yeni bir makyaj operasyonuna alınıyor. Amerika pazarı ağırlığında yola devam edecek olan 2022 Kia Soul, motor tarafında herhangi bir değişim barındırmıyor. Markanın tasarım ve donanım tarafında modernleştirme tercihleriyle servis ettiği yeni Soul ailesinde, versiyon tarafında da X-Line seçeneğinin listelerden çıkarılması dikkat çekenler arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Kia Soul için öne çıkan özellikler

Makyajla birlikte Soul cephesinin en temel dış tasarım parçalarında önemli değişimler kullanıcıları bekliyor olacak. Aracı daha dikkat çekici kılmak adına tampon ve ışıklandırma grubunun tamamında değişimlerin yapıldığı kolayca anlaşılıyor. Slim-LED ışıklandırma yaklaşımıyla birlikte genişletilmiş ön panel makyajı en ciddi etkileri arasında. 18 inçe kadar yükselen jant setlerinde yeni tasarımlara yer verilirlen, Soul ürün gamına eklenen yeni renk seçenekleri de aracın dinamizmini artırma tarafında önemli bir dokunuş olarak öne çıkarılıyor. Donanım tarafında son nesil aktif ve pasif asistanların tamamı listede olacak. Bu kapsamda; şerit takip asistanı, sürücü yorgunluk uyarısı, çarpışmada kaçınma asistanı, kör nokta uyarıları, akıllı hız sabitleyici, Harman Kardon premium ses sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, 10,25 inçlik multimedya ekran ve daha çok özellik dikkat çekiyor. Soul’ün kaputunun altında ise 2.0 litrelik atmosferik motorun yaklaşık 150 beygir güç ve 178 Nm tork ile yola devam ettiğini görüyoruz. Şanzıman tarafında ise standart olarak CVT şanzıman kombinasyonu söz konusu. Makyaj önceki versiyonda sunulan 1,6 litrelik turbo motor seçeneğinin artık satışa sunulmayacağını da belirtmekte fayda var.