reklamı kapat

POPÜLER

2022 MG5 EV Estate

2022 MG5 EV Estate; elektrikli station wagon makyajla birlikte çok daha modern

 - Güncelleme: 27 Haziran 2022 13:29

Özellikle tasarım tarafında çok daha tatmin edici bir karakteri getiren 2022 MG5 EV Estate, satışları doğrudan artırma potansiyeline sahip.

Yeniden yapılanma sonrası ortaya koyduğu ürünlerle ilk hamlesini başarılı sonuçlar yakalayarak taçlandıran MG, ikinci adımlarla var olanı ileriye taşıyor. Henüz Türkiye pazarında satışta göremediğimiz modellerden birisi olan elektrikli Station Wagon modeli MG5 EV Estate için 2022 model yılında bir makyaja giden İngiliz marka, aracın gösterimini kısa süre önce gerçekleştirdi. Önceki versiyonuna göre özellikle dış tasarım tarafında adeta çağ atlamayı getiren yeni MG5 EV Estate, bu sayede çok daha fazla kullanıcı kitlesinin dikkatini çekmeye aday.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 MG5 EV Estate ile gelen yenilikler

Makyajdan ziyade yeni bir jenerasyonu akıllara getiren modeldeki en dramatik değişimi ön bölümde hissediyoruz. Bu kapsamda tamponlar ve ışıklandırma gruplarıyla birlikte ızgara formunun da tamamen farklı forma bürünerek daha minimal çizgiler kazandığını söylemek mümkün. Geniş krom detayların yerini alan yeni yüzle birlikte gelen slim LED ışıklandırmalar da tasarımın yanında gece sürüşlerinde daha güvenli bir deneyime kapı açıyor. Aracın arka bölümünde de ışıklandırma grubunda daha modern bir yapıya yer verildiğini görüyoruz. 2022 model yılı MG5 EV Estate için kokpit tarafında da iyileştirmeler getiriyor. 10,25 inçlik yeni multimedya ekranında yazılımsal olarak hissedilir iyileştirilmelere girildiği vurgulanıyor. Güç ünitesi ve batarya tarafında herhangi bir revizyona gidilmediğini gördüğümüz model, buna paralel olarak 156 PS güç üreten elektrik motoruyla yola devam edecek. Bataryada da aynı senaryo devam ederken, menzilin maksimumda 400 kilometrelik iddiasında da değişim söz konusu değil. Birleşik Krallık’ta 25.000 sterlinlik başlangıç fiyatıyla satışa sunulması beklenen model için önümüzdeki süreçte daha düşük kapasiteli ve uygun fiyatlı bir versiyonun da haberini alabiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR