reklamı kapat

POPÜLER

2022 Volkswagen T-Roc
Volkswagen T-Roc fiyat listesi

2022 Volkswagen T-Roc; merakla beklenen değişimler artık karşımızda

 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 12:33

Dört yıllık süreçte yakalanan satış başarısını yukarıya çekme potansiyeli taşıyan 2022 Volkswagen T-Roc, dikkat çekici yeniliklerle karşımıza.

Volkswagen ürün gamının yeni modellerinden birisi olmasına karşın kısa sürede önemli satış başarısı yakalayan bir T-Roc ile karşı karşıyayız. 2017 yılında başlayan macerasında geride dördüncü yılını bırakmaya hazırlanan kompakt SUV modeli, bugün markasının en çok satanları arasında. Süreç içerisinde Cabriolet versiyonuna da kavuşturulmasının ardından ürün gamı içerisinde eşsiz bir yerde konumlanan T-Roc için bir süredir makyaj çalışmaları gerçekleştirildiğini biliyorduk. Bekleyişimiz ise 2022 Volkswagen T-Roc ürün gamıyla resmen son buluyor. Halihazırda var olan başarıyı bir adım daha yukarıya taşıyacak gerek işlevsel gerek görsel geliştirmelerle donatılan yeni T-Roc, artık çok daha tatmin edici bir model haline gelmiş durumda.

Volkswagen T-Roc fiyat listesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Volkswagen T-Roc yeniliklerinden öne çıkanlar

2022 model dokunuşuyla birlikte ilk kez geliştirme etmiş olan T-Roc, Volkswagen’in yeni nesil modellerine yansıttığı tasarım elemanlarını kendi çerçevesinde yansıtıyor. Son olarak yeni Polo’da gördüğümüz Matrix LED ışıklandırma grubu ile birlikte aydınlatmalı ön ızgarayı artık burada da ayırt edici şekilde görebiliyoruz. Tüm paketlerde standart olarak LED gelen farlar, opsiyonel olarak Matrix’e yükseltiliyor. Ön bölümde sis farları da revize edilen modelin arka tarafında da ışıklandırma ve tamponların yenilikler listesinde ön plana çıkartmak mümkün. T-Roc ürün gamında 16 inçten başlayıp 19 inçe kadar uzanan jant setleri de yeni tasarımlarıyla aracı daha dikkat çekici kılmada önemli etken.


İçeriye girdiğimizde de ufak ama hissedilir değişimlerin yansıtıldığı bir kokpit bizi karşılıyor. Konsoldaki malzeme kalitesinin ve döşemelerin bir adım yukarıya taşındığı özellikle belirtilen T-Roc bu sayede en büyük eksiklerinden birisini de kapatmış oluyor. Klima kontrol paneli de yeni modellerde gördüğümüz şekilde dijitalleştirilen parçalar arasında. 8 inçlik dijital sürücü ekranı ve en üst versiyonda 9,2 inçe kadar yükselen multimedya ekran da tüm bu işleyişte kullanıcıların en fazla dikkatini çekecek donanımlardan olacak. Direksiyon tarafında da yine yeni Volkswagen modellerindeki etki karşımızda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyaj operasyonu kapsamında dokunulmayan bölümlerin başında kaputun altındaki motor seçenekleri geliyor. 1.0 litrelik üç silindirli ünitenin 110 beygirlik güçle başlangıcı oluşturduğu seçenekler; 150 beygir sunan 1,5 litrelik TSI ve 190 beygir sunan 2.0 litrelik TSI ile birlikte devam ederken ailenin zirvesinde yine R versiyonu yola devam ediyor. Bu versiyoda konumlanan 2.0 litrelik benzinli motor 296 beygir güç ve 400 Nm tork ile yola devam ediyor. Elektronik destek sistemlerinde de adaptif nitelikli yeniliklerin yer alacağı ve standart versiyonlardaki özelliklerin zenginleştirileceği yeni T-Roc için fiyatlar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İlgili video

Yeni Fabia tanıtımı