reklamı kapat

POPÜLER

2022 Volkswagen T-Roc donanım
Volkswagen T-Roc 2022
Volkswagen T-Roc fiyat listesi

2022 Volkswagen T-Roc; Türkiye fiyatı açıklanan makyajlı versiyonun donanım detayları

 - Güncelleme: 28 Şubat 2022 15:36

Üç farklı donanım paketi üzerinden satışlarına başlanacak olan 2022 Volkswagen T-Roc, standart özellik tarafında daha zengin.

Mart ayıyla birlikte Türkiye satışlarına başlanacağı duyurulan makyajlı Volkswagen T-Roc için, fiyatlar ve donanım detayları bugün resmiyet kazandı. Tek motor ve üç farklı donanım paketi üzerinden satışlarına başlanacağını gördüğümüz 2022 Volkswagen T-Roc için giriş seviyesinde 644.400 TL olan etiket, üst seviyelerde 773.000 TL’ye kadar esneklik gösterebiliyor. Diğer modellerde olduğu gibi donanım nitelikleri de makyajla birlikte iyileştirilen T-Roc ailesinde, bu paketlerin isimlerinde de farklılıklar bizi bekliyor. Life, Style ve R-Line olmak üzere şekillenen bu donanımların içerikleri de, bugün itibarıyla marka tarafından paylaşıldı.

Volkswagen T-Roc 2022
Volkswagen T-Roc fiyat listesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Volkswagen T-Roc donanım özellikleri

Makyajlanan T-Roc’ın yeniden düzenlenen donanım seviyeleriyle birlikte, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de artık Life, Style ve R-Line olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor. Life donanım paketinde; LED farlar ve LED gündüz sürüş farları, koyu kırmızı LED stop lambaları, 16 inç Chester alüminyum alaşımlı jantlar, otomatik katlanır yan aynalar siyah tavan rayları, 8 inç dijital gösterge paneli, 8 inç renkli dokunmatik ekran, çok fonksiyonlu deri direksiyon, App-Connect, önde ve arkada çift USB girişi, dokunmatik klima “Climatronic” ve Park Asistanı gibi bir ekipman listesi standart olarak sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Style donanım seviyesinde ise Life paketine ek olarak; LED Plus Farlar, 17 inç Johannesburg alüminyum alaşımlı jantlar, gümüş tavan rayları, ön sis farları ve statik viraj aydınlatması, karartılmış arka ve arka yan camlar, 10,25 inç dijital gösterge paneli, ısıtmalı ön koltuklar, ambiyans aydınlatma ve geri görüş kamerası standart olarak bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

R-Line seviyesinde ise sportif dış ve iç tasarım özellikleri vurgulanıyor. 17 inç Valencia alüminyum alaşımlı jantlar, panoramik cam tavan, egzoz formunda ilave krom çıtalar, ArtVelours/Kumaş R-Line koltuk döşemesi, çok fonksiyonlu dokunmatik, spor deri direksiyon, direksiyon üzerinde DSG Vites kumandaları, paslanmaz çelik pedallar, R-Line logolu marşpiye kaplamaları benzersiz ve çarpıcı sportif detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca, Style ve R-Line donanım seviyelerinde “Black Style” tasarım paketi de tercih edilebiliyor. Bu paket ile birlikte dış tasarımda ve içeride uygulanan siyah tasarım öğeleri otomobile daha zarif ve sportif bir görünüm sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR