reklamı kapat

POPÜLER

2023 Alfa Romeo Giulia

2023 Alfa Romeo Giulia tanıtıldı; işte makyajla gelen yenilikler

 - Güncelleme: 27 Ekim 2022 16:17

Tonale esintileriyle harmanlanan dinamikleri taşıyan 2023 Alfa Romeo Giulia, kendi içerisinde de değişimler barındırıyor.

Tonale ile birlikte satış adetleri tarafında yepyeni bir sayı ve kitleye erişmeye başlayan Alfa, 2023 model yılıyla halihazırdaki ürün gamını güçlendirmeyi ihmal etmiyor. Bir süredir tanıtılmasını beklediğimiz yeni Giulia ve Stelvio, makyaj operasyonunun etkileriyle nihayet sokaklara çıkmaya hazır. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğiyle birlikte Avrupa pazarında satışlarına başlanacak olan 2023 Alfa Romeo Giulia, Tonale’de gördüğümüz ön ışıklandırma grubunun yansımasıyla daha çekici bir görünüm vadediyor. Kokpit ve donanım tarafında da bazı güncellemeler kullanıcıları bekliyor olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2023 Alfa Romeo Giulia dizel motora vedayı getirdi

Makyajla birlikte gelen yeni LED Matrix teknolojili ön ışıklandırmalarla birlikte, araca yaklaşma ve araçtan ayrılma sırasındaki görsel karşılamada da farklılıklar bizi bekliyor. Adaptif yapıda olan aydınlatmalar otomatik modda uzun ve kısa ayarlarını kendileri yapabilecek. Alfa, aydınlatma dışında aracın aerodinamiğine de olumlu etkileyecek ızgara revizyonu da yapmayı ihmal etmemiş. Aracın içerisinde girdiğimizde ise 12,3 inçlik güncellenmiş bir dijital sürücü ekranı karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte döşemeler ve ses sisteminde de premium hissiyatı yukarıya taşıyan dokunuşlar söz konusu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajla birlikte Competizione donanım paketi de ürün gamına ekleniyor. Sportif nitelikler temelinde şekillenen bu pakette 21 inçlik jant seti, kırmızı fren kaliperleri, aktif süspansiyon sistemi ve Ay Işığı Grisi adından özel bir renk seçeneği sunulacak. Makyajlı versiyonun motor tarafındaki sürprizi ise dizele veda oldu. Yeni Giulia ürün gamında sadece yaklaşık 280 beygir güç üreten 2.0 litrelik turbo benzinli motora yer veriliyor. 8 Kademeli otomatik şanzıman ve sınırlı kaymalı mekanik diferansiyel kilidi gibi altyapı elemanlarında ise herhangi bir değişim söz konusu olmayacak. Yeni Giulia ailesinin fiyatları önümüzdeki günlerde açıklanacak. QV versiyonunun da benzer görsel değişimlerle yola devam etmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Opel Grandland GSe ile yeni performans rozeti SUV ürün gamında