reklamı kapat

POPÜLER

2023 Ford Ranger LOG Tasarım

2023 Ford Ranger, Wildtrak donanımı ile Türkiye’de satışa sunuldu

Arazi tutkunlarının ilgisini çekecek 2023 Ford Ranger, Wildtrak donanımı ile beraber bugün Türkiye’de de satışa sunuldu.

2023 model yılına sahip olan Ford Ranger, Türkiye’de Wildtrak donanımı, 2.0L Ecoblue 205PS dizel motor seçeneği (4×4) ve 10 ileri otomatik şanzıman ile beraber 1.846.900 TL‘den satışa sunuldu. Ford Türkiye’nin “Daha güçlü, daha teknolojik ve daha kullanışlı” dediği araç, modern tasarımıyla dikkat çekici görünüyor. Aynı zamanda, “Efsane Ranger şimdi daha cesur ve daha güçlü. Gelişmiş yeni e-4WD sistemi, 240 Volt ve 400 Watt’a kadar güç sağlayan yerleşik invertörü, 800 mm su derinliğinde bile yoluna devam etme ayrıcalığı, 3.5 tona kadar çekme ve 1 tona kadar taşıma kapasitesiyle Yeni Ranger, her koşulda gücünü kullanman için tasarlandı.” açıklaması da yapılan araç, çift kabinli olarak geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hem sürücü hem de yolcular için ayrı ayrı ayarlanabilen klimaya sahip olan 2023 Ford Ranger, çevresini dilediğinizce aydınlatabileceğiniz bölgesel dış aydınlatmaya ve belinize mümkün olan en iyi desteği sağlayan 10 yöne ayarlanabilen sürücü koltuğuna sahip. 4WD ve 2WD arasında anında geçiş seçeneği sunulan model, yüksek çözünürlüklü 8 inç dijital gösterge paneli ile detaylı bilgileri her zaman karşınızda tutabiliyor, ayrıca dikey formda büyük bir merkezi dokunmatik ekranı da beraberinde getiriyor. Güney Afrika’da üretildiği açıklanan model, birçok gelişmiş sürüş yardımcısını da sürücüsüne sunuyor.

2023 Ford Ranger Türkiye yanında bu da ilginizi çekebilir: GMC imzalı kaslı elektrikli bisiklet HUMMER EV