reklamı kapat

POPÜLER

Sennheiser Momentum M2 Wireless incelemesi

Ses alanında yılların tecrübesine sahip olan Sennheiser, özellikle ürettiği yüksek malzeme kalitesine sahip ve ses konusunda iddialı cihazlarıyla öne çıkıyor. Hem profesyonel olarak müzikle uğraşanlara hem de müzik tutkunlarına hitap eden Sennheiser’ın Momentum 2 kulaklığı, müziği en ince detaylarına kadar duymak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Sert çizgileriyle kendi tarzını yaratan cihazı iyi yapan asıl yönleri ise detaylarında saklı.

Sennheiser Momentum 2, profesyonel seviyenin hemen altında konumlanıyor ve dolayısıyla da müzik dinlemekten hoşlananların Sennheiser markası altında alabileceği en iyi over ear modeli olarak karşımıza çıkıyor. Kulaklık oldukça şık bir kutuda geliyor ve kutu içerisinden kulanışlı bir taşıma çantası çıkıyor. Üst kısmında alcantara derisinin kullanıldığı kulaklığın hoparlörlere doğru olan kısmında alüminyum malzeme göze çarpıyor. Yastık kısmı önceki modele göre oldukça büyük bir değişim gösteren cihazın bu kısmında artık bir değil iki ayrı deri kullanılıyor. Kulaklığın üst kısmındaki momentum yazısının gayet şık bir detay olduğunu söylemeden geçmeyelim. Katlanabilir yapıdaki kulaklık, böylece her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Tasarımda eleştirilebileceğimiz nokta ise kabloların görünür vaziyette olması ve tasarımın güzelliğini ufak da olsa bozması. Ancak bunun dışında cihaz hem kalite hem de görünüş açısından oldukça başarılı.

Böylece kulağın terlemesinin cihaza verebileceği olası zararın önüne geçiliyor. Kulaklığın sağ tarafında ses kontrolü ve diğer bağlantı için iki ayrı tuş bulunuyor. Üste veya aşağı doğru çekilerek sesi artırıp azaltan tuşa basıldığında ise şarkı durdurulabiliyor veya şarkılar arasında geçiş yapılabiliyor. Diğer tuşa basılı tutulduğunda ise kulaklık açılarak Bluetooth bağlantısı yapılabiliyor. Cihazın Bluetooth dışında NFC bağlantısını da desteklemesi önemli bir artı olarak karşımıza çıkıyor.