reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy W2019

Fiyatıyla nefes kesen Samsung Galaxy W2019 çalışırken görüntülendi [Video]

Kapaklı amiral gemisi akıllı telefon Samsung Galaxy W2019, bir video sızıntısı ile karşımızda. Model bu sefer çalışırken görüntülendi.

Son dönemde sık sık karşımıza çıkan Samsung Galaxy W2019, resmi olarak 9 Kasım tarihinde lanse ediliyor. Yani tüm detaylarına çok yakında kavuşacağımız telefon, yayımlanan yeni video ile kendisine en net bakışı attırıyor. Kapaklı bir yapıya sahip olan telefon, biliyorsunuz iki adet 4,2 inç Super AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Videoda görülen dış ekrana konan saat animasyonu çok ilgi çekici duran telefon, bildiğimiz kadarıyla iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. Tam 2.500 – 3.000 dolar fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacağı belirtilen telefon, şimdilik sadece Uzak Doğu pazarına hitap ediyor. Bu pazarlarda halen kapaklı telefonlara yönelik çok ama çok büyük bir ilginin bulunduğu belirtiliyor. Bir yandan ilk katlanabilir akıllı telefonunu geliştiren Samsung, Galaxy W2019 ile nostaljiye modern bir dokunuş yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kapaklı amiral gemisi Samsung Galaxy W2019 hakkında bildiklerimiz değişmiyor

Hatırlamak adına akıllı telefon modelinin arkasında çiftli kamera sistemi yer alıyor. Bu kamera sisteminin Samsung Galaxy Note 9‘dan geldiği söyleniyor. Yani 12 megapiksel mekanik diyaframlı (F1.5 – F2.4) ile 12 megapiksel F2.4 kamerayı birleştirecek model, bünyesinde dijital asistan Bixby’e özel bir buton da taşıyor. Gücünü Snapdragon 845‘ten alacak modelin, en az 6 GB RAM ile tanıtılacağı belirtiliyor. Burada 8 GB RAM opsiyonun da sunulması bekleniyor. Telefonda 3.000 mAh pil yer alıyor.