reklamı kapat

POPÜLER

Honor Magic 2
Honor Magic 2

Honor Magic 2 parçalarına ayrıldı, ilginç detaylar bulundu

Kızaklı telefon dünyasının en güçlü modeli Honor Magic 2, parçalarına ayrıldı. Bu sayede modelin içinde yer alan ilginç detaylar ortaya çıktı.

Resmi olarak Türkiye’de de satılması beklenen telefonlardan Honor Magic 2, PC Pop tarafından parçalarına ayrıldı. Kızaklı yapı sayesinde çentiği bulunmayan telefon, diğer modeller gibi arkasına uygulanan ciddi miktarda ısı ile açılabiliyor. İlginç olarak pilinde iki adet bağlantının kullanıldığı görülen telefon, bu çiftli bağlantı sayesinde hızlı şekilde şarj edilebiliyor. Genelde telefonlarda güç aktarımı için tek bir bağlantı kullanılıyor. Hızlı şarj için Oppo R17 Pro modelinde iki pil yer alırken, Honor daha farklı bir yöntem uyguluyor. Kızak sisteminde herhangi bir motor yer almayan telefon, iki adet ray ve bir bağlantı kablosundan oluşuyor. Bu sistemin yüz binlerce açma kapanmaya dayandığı belirtiliyor ve bozulma ihtimali ciddi darbeler haricinde zor görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Teknik detaylarıyla Honor Magic 2

Kısaca hatırlarsak modele gücünü 7 nm üretim sürecinden çıkan Kirin 980 işlemci veriyor. Bu açıdan Mate 20 Pro kadar güçlü olan Honor Magic 2, 6 GB ya da 8 GB RAM ile tercih edilebiliyor. 128 GB ya da 256 GB dahili depolama seçenekleri sunulan cihaz, 6,39 inç AMOLED ekranında 2340×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkan telefonda 3.400 mAh pil yer alıyor. Modelin arkasında “16 megapiksel ultra geniş açı + 16 megapiksel RGB (Renkli) + 24 megapiksel siyah beyaz” şeklinde bir üçlü kurulum kullanılıyor. Modelin ön kızak sisteminde ise “16 megapiksel + 2 megapiksel (Derinlik) + 2 megapiksel (Derinlik)” üçlü kamera yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli