reklamı kapat

POPÜLER

Instagram

Instagram’dan çok büyük tepki çeken değişiklik

Instagram, kullanıcıları arasında çok büyük tepki yaratan bir değişiklik gerçekleştirdi. Daha sonra iptal edilen bu değişiklik, kısa bir süre de olsa alışkanlıkları altüst etti.

Facebook’un sahibi olduğu Instagram, geçtiğimiz dakikalarda büyük ses getiren bir değişiklik yaptı. Biliyorsunuz servisin ana sayfasında dikey olarak giden bir akış bulunuyor. Yani kişiler takip ettikleri kişilerin attıkları videolar ve fotoğraflar arasında aşağıya ya da yukarıya kaydırarak geziyor. İşte kısa süre önce bunu değiştiren Instagram, süreci beklenmedik bir adım atarak yatay hale getirdi. Ana akışı Hikayeler özelliğinde olduğu gibi yana doğru akar hale getiren firma, bu değişiklik yüzünden adeta topa tutuldu. Kullanıcılar özellikle Twitter üzerinden atılan adıma inanılmaz bir tepki göstermeye başladı. Olayın büyüdüğünü fark eden ve bir açıklama yapan şirket, bunun bir hata olduğunu belirtti ve herkesin ana akışını tekrardan eski haline yani dikey yapıya döndürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Instagram en popüler sosyal ağlardan

Hal böyle olunca en ufak bir değişiklik bile olumlu ya da olumsuz büyük tepki oluşturuyor. Firma bu yeni süreci şimdilik hata diyerek geçiştiriyor ancak yatay akışın aktif olarak test edildiği açıkça görülüyor. Yeni sürece kişilere seçim şansı tanıyarak geçeceği umut edilen firma, platformu her şekilde büyütmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Kişisel havacılığın geleceğiyle tanışın