reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Mi CC9 Pro Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi CC9 Pro ( Mi Note 10) ve ilgi çeken vlog özelliği [Video]

Xiaomi Mi CC9 Pro ( Mi Note 10) modelinde birçok kişiyi fazlasıyla memnun edecek bir vlog özelliğinin olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar;

5 Kasım tarihinde tanıtılacak Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) modeli video konusunda akıllı bir özellikle geliyor. Firmanın direkt olarak “vlog özelliği” olarak tanıttığı bu yeni özellik, söylendiği ve yukarıda gösterildiği kadarıyla yapay zeka kullanarak çekilen videoları kendi başına düzenleyebiliyor. Videoların can alıcı bölümlerini alarak güzel geçiş efektleriyle bir araya getirdiği aktarılan bu faydalı özellik, gerçekten kullanışlı görünüyor. Elbette her zaman mükemmel çalışması beklenmeyen vlog özelliğinin, yine de birçok durumda ciddi zaman kazandıracak gibi görünüyor. Daha önce yapılan düzenlemeleri öğrenen yapay zeka sistemleri, artık bu tarz konularda oldukça yaratıcı davranabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) kamerası ciddi şekilde iddialı geliyor

Hatırlamak adına arkadaki beşli kurulumun en üstünde özel modifiye edilmiş 5 megapiksel Omnivision OV08A10 sensörlü telefoto kamera yer alıyor. Bu kameranın 5 kat optik, 10 kat hibrit ve 50 kat dijital zoom sunacağı söyleniyor. İkinci sırada Samsung S5K2L7 sensörlü 12 megapiksel portre kamerası yer alıyor. Üçüncü sırada ise karşımızda Samsung ISOCELL Bright S4KHMX sensörlü 108 megapiksel kamera çıkıyor. Dördüncü kameranın ise Sony IMX350 sensörlü 20 megapiksel ultra geniş açı kamera olduğu aktarılıyor. En altta ise 1,5 cm’den netleme yapabilen makro kamera yer alıyor. Bu kameranın sadece 2 megapiksel çözünürlüğü bulunuyor. Önde ise 32 megapiksel bir selfie kamerası bizleri karşılıyor.

İlgili Video