reklamı kapat

POPÜLER

SAAB 9-3

Üretilen son SAAB yeni sahibiyle buluştu; işte fiyat ve detaylar

Uzun süredir devam eden bilinmezliğiyle yeni sahibi bekleyen SAAB 9-3 Aero, açık artırmanın sonlanmasıyla evinin yolunu tuttu.

Geçtiğimiz haziran oyunda tüm otomobil dünyasının gündemine gelen SAAB, son üretilen 9-3 Aero modelinin yeni sahibiyle buluşmasıyla macerasını noktalıyor. Uzak Doğu merkezli NEVS markası adı altında elektrikli olarak tasarım karakteri devam eden otomobilin, marka sonlandıktan sonra geriye kalan en temiz örneği sadece 66 kilometre ile müze niteliğini taşıyordu. NEVS şirketi tarafından satışa sunulacağı duyurulan 2014 model yıllı aracın artık yeni bir sahibi var. Şirketin Facebook hesabından yaptığı duyuruyla resmiyete kavuşan satın almayı yaşan kişiyse Claus Spanggaard isimli bir meraklı oldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SAAB 9-3 Aero Turbo beklenin üstünde bir fiyatla satıldı

Bir otomobil ikonunun geriye kalan en temiz modelini almak için uzun bir yol kat eden Spanggaard’ın araca tam 48.200 dolar ödemeyi kabul ettiğini detaylarda görebiliyoruz. Açık artırma usulüyle yapılan satışın beklenini yaklaşık 1.200 dolar üzerinde bir fiyatla sonuçlanması da araca olan ilgiyi çok net bir şekilde gösteriyor. Kaputunun altında 2.0 litrelik dört silindirli motor yer alan araç düşük kilometresinin de etkisiyle 220 beygirlik gücünü kayıpsız şekilde yere aktarıyor. 6 ileri otomatik şanzımanın kullanıldığı 9-3 Aero, yeni sahibinin elinde her geçen gün daha da değerlenmeye devam edecek.

İlginizi çekebilir

Volvo XC40 Recharge