reklamı kapat

POPÜLER

Canon

45 megapiksellik yeni Canon aynasız makinesi çarpıcı video özelliğiyle geliyor

EOS 90D modelini kısa bir süre önce mercek altına aldığımız Canon, yeni bir fotoğraf makinesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Özellikleriyle bizi heyecanlandıran makinenin hem fotoğraf hem de video performansında fark yaratması bekleniyor.

Canon’ yakın kaynaklardan Canon Rumors‘un haberine göre şirket yeni bir fotoğraf makinesi hazırlığı içinde. 45 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı belirtilen makinenin sunacağı detay açısından tüm dikkati üstüne çekeceğini söyleyebiliriz. 45 megapiksellik  sensörle birlikte makinede beş durak görüntü sabitleme sisteminin de olacağı belirtiliyor. Makinenin sabitleme sistemine sahip lenslerle 7-8 durak sunacağı konuşuluyor. Saniyede 20 kareye kadar hızlara ulaşabileceği söylenen makinenin biraz önce de belirttiğimiz gibi video performansıyla da göze çarpması bekleniyor.  Saniyede 120 kare 4K video kaydı yapabileceği söylenen makinenin 30 fps’ye kadar 8K RAW desteği sunacağı dile getiriliyor. Isıyı kontrol etmek için 4K/120 fps modundayken kırpa modu olabileceğinden söz ediliyor. Kaydırma tekerleğinin ekleneceği, dokunmatik çubuğun çıkarılacağı ve daha büyük pillerin kullanılacağı belirtiliyor. Makinenin diğer özelliklerinin ne olacağı şu anda açığa çıkmış değil. Özellikleriyle bizi heyecanlandıran Canon imzalı makineyi sizler kadar biz de merakla bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

45 megapiksellik Canon fotoğraf makinesi ne zaman tanıtılacak?

İsmi henüz belli olmayan makinenin önümüzdeki ay gerçekleşecek CP+ Fuarı‘nda tanıtılması bekleniyor. Canon’un yeni aynasız makinesiyle ilgili detaylar resmiyete kavuştuğunda sizlerle paylaşacağız.

İlginizi Çekebilir

Canon’un dikkat çeken makinesi: EOS RP