reklamı kapat

POPÜLER

2021 Porsche Cayenne Coupe GTS

Masada görünen parçalarıyla 2021 Porsche Cayenne Coupe GTS

 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 14:15

İki Performans rozetinin arasında konumlandırılacak olan 2021 Porsche Cayenne Coupe GTS, teknik özellik bazında performans beklentilerini kolaylıkla karşılayacak.

Versiyon çeşitliliği konusunda tüm modellerinde oldukça cömert ve hızlı adımlar atan Porsche cephesinde yeni bir adım daha kapıda. Ailenin SUV sınırlarındaki limitlerini temsil eden Cayenne merkezinde geliştirilecek olan bu versiyonla görünümde de daha sportif bir karakteri asfalt üzerinde göreceğiz. Son birkaç aydır pek çok kez kamuflajlı olarak Almanya’da kameralara yakalanan Porsche Cayenne Coupe GTS, bu kez de sosyal medya üzerinden gelen sızıntı niteliğindeki görselleriyle gündemde. Beklenti olarak büyük bir sürpriz getirmesi ön görülmeyen GTS paketinin, standart olarak PDK şanzıman ve dört tekerlekten çekişli altyapı gibi önemli nitelikleri barındırması bekleniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Porsche Cayenne Coupe GTS için öne çıkan rakamlar

Kaputunun altında 4.0 litrelik twin-turbo sekiz silindir makineyle gelmesini beklediğimiz modeli bu vesileyle Panamera GTS üzerinden tahmin etmek çok da zor olmayacak. Bu kombinasyonda 460 PS güce ve 620 Nm torka sahip olması beklenen modelin performans verileri de henüz resmiyet kazanmış değil. Fransa merkezli actu.auto.fr‘ya göre ise Cayenne Coupe GTS’in 0’dan 100’e hızlanması en iyi derecede 4,5 saniye sürecek. Sport Chrono paketinin baz alınarak verildiği bu değerin tamamlayıcısı ise 270 km/s’lik maksimum sürat değeri olarak karşımıza çıkıyor. Almanya’da yaklaşık 114.000 euroluk başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülmesi beklenen modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Volkswagen ID. Buzz