reklamı kapat

POPÜLER

Volkswagen Golf GTE Hyracer

Performansta vites artıran proje; Volkswagen Golf GTE HyRACER

Almanya’da gerçekleştirilmesi gereken lakin pandemi sürecine kurban olan etkinlik, Volkswagen Golf GTE HyRACER projesinin gösterimini de etkiledi.

Koronavirüs süreci 2020 yılında planlanan pek çok etkiliğin iptal olmasına sebep oldu. Volkswagen merkezli olarak gerçekleştirilen 39. Wörthersee GTI etkinliği de bu süreçten nasibini alanlar arasında. Mayıs 2020’de yapılması gereken ancak koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilen organizasyon için markanın her yıl olduğu birkaç özel projesi vardı. Bugün de bunlardan biri kendisini gösteriyor. Volkswagen Golf GTE HyRacer olarak adlandırılan model. Golf GTE plug-in hibritin üzerine geliştiriliyor. Volkswagen Group Retail Almanya’daki ekip tarafından geliştirilen model tasarım dinamikleriyle büyük ilgi çekme potansiyeline sahip.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen Golf GTE HyRACER projesi için 13 kişi çalıştı

Proje kapsamında aracın dış gövde dinamiklerinin tüm kritik noktalarında değişimler karşımıza çıkıyor. Aracın genişliğine etki eden çamurluklar, spoiler, difüzörlü bir arka rüzgarlık gibi kapsamlı bir gövde kiti burada kendisini belli ediyor. Araba ayrıca Golf GTE’yi 40 mm alçaltan ayarlanabilir bir spor süspansiyona da sahip. Siyah 19 inç alaşım jantların da stajyerler tarafından özel olarak tasarlandığını görüyoruz. Aracın kaputunun altındaki hibrit motorun dinamikleri de yukarıya taşınmış durumda. Fabrika çıkış olarak yaklaşık 200 beygir güce sahip olan GTE, modifikasyonla birlikte 250 beygir seviyelerine esnetilmiş durumda. Toplamda 13 kişinin bir arada çalıştığı projenin önümüzdeki süreçte farklı bir organizasyonda sergilenmesi kuvvetle muhtemel.

İlgili video

Yeni Mercedes-AMG GT Black Series tanıtım videosu