reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf ailesinin performans versiyonları için büyük sızıntı

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan GTI öncesinde, 2020 Volkswagen Golf ailesinin tüm performans versiyonlarının verileri sosyal medyaya sızdı.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmasını beklediğimiz yeni Golf GTI için geri sayımımız devam ediyor. Geride bıraktığımız gün basına yansıyan sızıntı görseli üzerinden son değerlendirmesini yaptığımız modelin hemen ardından bugün de geniş kapsamlı bir parça karşımıza çıkıyor. Sızıntının boyunu iyice artıran son gelişmelerle birlikte 2020 Volkswagen Golf ürün gamının performans odaklı tüm ürün gamının performans verileri bizi selamlıyor. CocheSpias isimli Instagram hesabından paylaşılan görüntüde Golf GTI, GTI TCR, GTD, GTE ve R modellerinin güç verileri karşımıza çıkıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf performans ailesindeki artışlar

Gelen sızıntının detaylarına baktığımızda ilk adımda GTI‘ın verilerini görüyoruz. Giriş seviyesinde 180 ve 245 PS olarak değişiklik gösteren rakamlar GTI TCR ile 300 PS’e yükseliyor. Ailenin hibrit odaklı performans üyeleri ise GTD ve GTE ile ürün gamında yola devam ediyoruz. Burada 200 PS ile 245 PS bizi bekliyor. Her zaman olduğu gibi zirvede yer alan Golf R ise dört tekerlekten çekiş sistemi ve 333 PS ile karşımıza çıkıyor. Halihazırdaki versiyona oranla 30 beygire yaklaşan güç artışı 400 Nm tork ile destekleniyor. 4,6 saniyelik 0-100 değeri de konuşmaya değer. Kısa süre içerisinde daha net detaylar da karşımızda olacak.

İlgili video

Yeni Golf çarpışma testi