reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Golf GTI Edition 45

2021 Volkswagen Golf GTI Edition 45 tanıtım öncesinde sızdı

 - Güncelleme: 24 Şubat 2021 20:39

Temeli Clubsport’a dayanan 2021 Volkswagen Golf GTI Edition 45, ailenin 45. yılını kutlaması sebebiyle koleksiyonerlerin de dikkatin çekecek.

2020’nin son günlerinde ailesinin zirvesi olan “R”ın tanıtımı üzerinden gündeme gelen yeni nesil Golf ailesi, yeni yılda da genişlemeye devam ediyor. Golf R’ın altında konumlanmak üzere geliştirilen performans odaklı versiyonlar arasına GTI rozetleri dahil olacak. Güncel GTI versiyonu üzerine geliştirilen Volkswagen Golf GTI Edition 45, tanıtımı öncesinde sızan görselleriyle radarımıza takıldı. Ailenin 45. yaşını kutlama amacıyla geliştirilen özel paket, Clubsport’un niteliklerini beğenen kullanıcıların dikkatini çekebilecek versiyonlar arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Golf GTI Edition 45 ile fark yaratacak detaylar

Dışarıdan bakıldığında ilk olarak tercih edilen renk paletiyle fark yaratacak olan GTI Edition 45, ufak bölümlerdeki tatlı dokunuşlarıyla da karakter olarak ayrılıyor. Ön bölümdeki ızgarasındaki kırmızı şeritleriyle GTI’ın ikonik simgesini üzerinde taşıyan modelde ön tampon ve jantlarda da ufak değişimler dikkat çekiyor. Bunun dışında egzoz ve difüzör gibi noktalarda Clubsport’un birebir şekilde aktartıldığını görüyoruz. Modelin motor ve performans dinamiklerinde herhangi bir değişimi beraberinde getirmemesi bekleniyor. Bu da büyük bir sürpriz olmaz ise 2.0 litrelik dört silindirli motorun 296 beygir güç ve 400 Nm tork değerlerini üretmesi anlamına geliyor. Önümüzdeki günlerde tekrar karşımıza çıkacak modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle 2020 Volkswagen Golf